Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

FCSB poate da lovitura! Ronaldo Deaconu a depus cerere pentru a fi lăsat liber de contract

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20471845/1/gaz-metan-medias-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-04-2021.jpg

Ronaldo Deaconu (24 de ani) şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, a anunţat, miercuri, Liga Profesionistă de Fotbal pe site-ul oficial.

Neplătit de mai multe luni, talentatul mijlocaş ofensiv a ales să se adreseze Comisiilor pentru a fi declarat fotbalist liber de contract, iar primul termen a fost fixat pe 24 noiembrie. Cum Gaz Metan Mediaş se confruntă cu mari probleme financiare şi şansele ca Deaconu să fie plătit sunt destul de mici, "Roni" ar putea pleca din postura de jucător liber undeva la începutul lui 2022. Iar cea mai probabilă destinaţie e, în acest moment, FCSB!

“DEACONU OCTAVIAN RONALDO vs. CS GAZ METAN MEDIAŞ – Încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare – Acordă termen la data de 24.11.2021”, este mesajul arătat pe site-ul LPF.

Gigi Becali s-a ferit să recunoască public că şi-l doreşte pe Ronaldo Deaconu la FCSB pentru a evita o creştere a preţului decarului în fereastra de transferuri din iarnă, aşa cum a păţit în cazul lui Hervin Ongenda de la FC Botoşani. Dar acum nu mai trebuie să ia în calcul acest aspect.

”Am glumit. Am zis că dacă îl cheamă şi Andrei, îl luăm. Mi s-au răstălmăcit cuvintele. Nu-l cunosc, nu-l ştiu. Ştiu că e tatăl lui la SRI, ofiţer. În iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze.

Cică e foarte bun jucător, eu nu-l ştiu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Întrebaţi-l pe Edi, nu e un jucător pe care să-l iau eu. Eu iau doar jucători de excepţie, care-mi plac mie.”, declara Gigi Becali despre Ronaldo Deaconu, recent, la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele