Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB pregăteşte lovitura iernii! Gigi Becali mai vrea un fundaş de la CFR

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20534259/1/ces.jpg

FCSB pregăteşte o super lovitură pe piaţa transferurilor. ProSport informează că echipa patronată de Gigi Becali este interesată de fundaşul central al celor de la CFR Cluj, Mike Cestor.

Fotbalistul de 29 de ani este în ultimele 6 luni de perioadă contractuală şi se poate orienta spre alt club. Francezul este nemulţumit de faptul că oficialii campioanei României i-au propus un salariu mai mic pentru prelungire şi astfel e foarte puţin probabil să mai rămână în Gruia.

Sursa mai sus citată scrie că FCSB l-a contactat pe Cestor şi astfel ar putea fi al doilea fundaş adus în decurs de mai puţin de un an de la marea rivală din campionat, după experimentatul Paulo Vinicius, care ar putea însă părăsi trupa lui Toni Petrea în această iarnă.

Campioana renunţă la mai mulţi jucători

Denis Alibec are zilele numărate la CFR Cluj. Cei de la PlaySport scriu că atacantul nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu, care a decis să nu îl ia în cantonamentul de iarnă şi astfel e liber să îşi caute alt club.

Ruptura s-a petrecut la meciul cu Academica Clinceni, când a plecat la vestiare fără acordul tehnicianul, fiind exclus din lot şi reprimit ulterior, însă nu a reuşit să impresioneze.

Sursa mai sus citată scrie că un alt jucător este pe picior de plecare. Este vorba despre fundaşul dreapta Mihai Butean. Acesta nu a fost folosit nici în perioada Marius Şumudică şi nici în cea a lui Dan Petrescu. Jucătorul de 25 de ani a bifat un singur meci oficial, în Cupa României, contra Universităţii Craiova, când campioana a pierdut, cu 1-0.

Butean ar putea fi cedat împrumut, în Casa Liga 1. Sepsi Sfântu-Gheorghe şi Chindia Târgovişte fiind interesate de serviciile acestuia şi astfel fundaşul are şansa de a-şi relansa cariera.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele