Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB riscă să-i piardă gratis pe Coman şi Man! Varianta, 100% reală

Superliga Publicat pe 28 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19317950/1/fcsb.jpg

FCSB riscă să rămână fără jucătorii importanţi, dacă Gigi Becali aplică strategia cu reducerile salariale. Impresarul sârb Zvonko Milojkovic (care este şi agentul lui Bogdan Planic) a declarat că reducerile salariale, din această perioadă, nu se pot face fără acceptul fotbaliştilor. Ei trebuie să fie de acord şi să semneze un contract adiţionat la contract, prin care acceptă să nu primească o anumită sumă de bani.

În schimb, spune Milojkovic, dacă fotbalistul nu acceptă, atunci poate ”rupe” contractul şi poate pleca gratis. Clubul nu îi poate face nimic. Este şi cazul lui Florinel Coman şi Dennis Man, fotbaliştii cu salarii mari la FCSB, despre care Becali a spus că vrea să le reducă remuneraţia.

”(...)Atunci şi fotbaliştii care vor devin liberi şi pleacă gratis oriunde! Nu poate fi forţă majoră doar în favoarea cluburilor! Nu există în momentul ăsta vreo lege pe baza căreia să fie scăzute salariile jucătorilor. Aşa ceva s-ar putea face unilateral numai dacă ar hotărî FIFA să fie înjumătăţite toate salariile. Atunci, da, toate salariile din fotbal scad la jumătate!

Altfel nu se poate face fără acordul părţilor. În fotbal, Guvernul e FIFA, contractele jucătorilor se supun regulilor pe care le stabileşte instituţia asta, că fotbaliştii au alt statut decât angajaţii normali”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru gsp.ro.

Din câte se pare, Coman şi Man ar câştigat în jur de 15.500 de euro. Până să plece la CFR Cluj, Cristi Manea avea cel mai mare salariu de la FCSB. Încasa 30.000 de euro/ lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele