Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

FCSB riscă să-i piardă gratis pe Coman şi Man! Varianta, 100% reală

Liga I Publicat pe 28 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19317950/1/fcsb.jpg

FCSB riscă să rămână fără jucătorii importanţi, dacă Gigi Becali aplică strategia cu reducerile salariale. Impresarul sârb Zvonko Milojkovic (care este şi agentul lui Bogdan Planic) a declarat că reducerile salariale, din această perioadă, nu se pot face fără acceptul fotbaliştilor. Ei trebuie să fie de acord şi să semneze un contract adiţionat la contract, prin care acceptă să nu primească o anumită sumă de bani.

În schimb, spune Milojkovic, dacă fotbalistul nu acceptă, atunci poate ”rupe” contractul şi poate pleca gratis. Clubul nu îi poate face nimic. Este şi cazul lui Florinel Coman şi Dennis Man, fotbaliştii cu salarii mari la FCSB, despre care Becali a spus că vrea să le reducă remuneraţia.

”(...)Atunci şi fotbaliştii care vor devin liberi şi pleacă gratis oriunde! Nu poate fi forţă majoră doar în favoarea cluburilor! Nu există în momentul ăsta vreo lege pe baza căreia să fie scăzute salariile jucătorilor. Aşa ceva s-ar putea face unilateral numai dacă ar hotărî FIFA să fie înjumătăţite toate salariile. Atunci, da, toate salariile din fotbal scad la jumătate!

Altfel nu se poate face fără acordul părţilor. În fotbal, Guvernul e FIFA, contractele jucătorilor se supun regulilor pe care le stabileşte instituţia asta, că fotbaliştii au alt statut decât angajaţii normali”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru gsp.ro.

Din câte se pare, Coman şi Man ar câştigat în jur de 15.500 de euro. Până să plece la CFR Cluj, Cristi Manea avea cel mai mare salariu de la FCSB. Încasa 30.000 de euro/ lună.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele