Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB riscă să piardă doi fotbalişti importanţi pentru 700.000 euro! Decizia luată de Becali o poate costa serios pe vicecampioană

Superliga Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19312838/1/adrian-petre.jpg

Gigi Becali  nu se mai gândeşte la fotbal, de când a început să se răspândească pandemia de coronavirus în România. Din câte se pare, după ce nu a achitat cei 500.000 de euro pentru transferul lui Adrian Petre, patronul FCSB-ului nu a plătit nici tranşa de 200.000 de euro pe care trebuia să o trimită la Botoşani, pentru transferul lui Olimpiu Moruţan.

Site-ul gsp.ro notează că mutarea lui Moruţan a făcut în total 1.1 milioane de euro, dar FCSB trebuia să mai plătească, pe 10 martie, aproximativ 200.000 de euro. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul transferului lui Adrian Petre de la Esbjerg. "Nu am achitat nimic, nu o să mai achit nimic! S-a oprit tot. S-a oprit lumea, voi nu vedeţi? Aştept şi eu să se dea restart la lume şi să vedem ce va fi atunci. Trebuie să ştiu să mă acomodez la lumea nouă. Trebuie să fiu deştept. Dacă sunt prost, mor", declara Becali la ProX.

Adrian Petre este un atacant născut la 11 februarie 1998, în Arad, care a debutat în fotbalul profesionist la UTA Arad şi a fost transferat, în iulie 2017, de Esbjerg fB. Acesta a evoluat pentru UTA în 40 de meciuri din Liga 2 şi Cupa României, reuşind să înscrie de 31 de ori.

 Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competiţiile şi a marcat de 29 de ori. De asemenea, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naţionale U21, pentru care a jucat 15 meciuri, a înscris de 5 ori şi alături de care a ajuns în semifinalele EURO U21 2019.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele