Ultima oră
FED CUP | România - Italia 0-1. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci FED CUP | România - Italia 0-1. Mihaela Buzărnescu - Martina Trevisan, în direct pe Look Sport+. Irina Bara a pierdut primul meci
FED CUP | România - Italia 0-1. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-6, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia 0-1. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-6, în meciul de deschidere
Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate Întăriri pentru Ouzounidis la start de play-off. Reagy Ofosu s-a întors la antrenamente după două luni şi jumătate
VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul" VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"
Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova Echipa ideală a Ligii 1, sezonul regulat. Cinci jucători de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj şi Craiova
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!

FCSB se desparte de Ante Vukusic. Atacantul se întoarce în Slovenia

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20105315/1/vuk.jpg

Ante Vukusic (29 de ani) pleacă de la FCSB după ce nu a prins prea multe minute şi nu a primit prea multe şanse. Nu va mai fi testat de bucureşteni, în speranţa că poate va avea un parcurs mai bun, lucru recunoscut de patronul Gigi Becali. Se pare că au apărut informaţii cu privire la posibila lui destinaţie.

Presa din Slovenia, unde Vukusic a avut performanţe foarte bune, anunţă că sunt şanse mari să revină la NK Olimpija. Tocmai pentru că a lăsat o impresie foarte bună, cluburile din Slovenia ar putea să nu se lase influenţate de prestaţiile de la FCSB, din Casa Liga 1.

”Există o mare probabilitate ca Vukusic să se poate întoarce în cuibul ”dragonului” (n.r. cum este poreclită Olimpija), unde Vukusic ar fi primit cu braţele deschise”, au scris slovenii de la snportal.si.

Înainte să vină la FCSB, atacantul croat a evoluat pentru NK Olimpija Ljubljana. Acolo a avut evoluţii extrem de apreciate, marcând de 28 de ori şi oferind 9 pase decisive în 50 de partide. Cele mai bune evoluţii ale carierei le-a avut însă în ţara natală, la Hajduk Split, unde în 99 de prezenţe a adunat 42 de goluri şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele colegilor.

  • Pentru FCSB, Vukusic a adunat doar 5 meciuri (129 de minute).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele