Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

FCSB se desparte de Ante Vukusic. Atacantul se întoarce în Slovenia

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20105315/1/vuk.jpg

Ante Vukusic (29 de ani) pleacă de la FCSB după ce nu a prins prea multe minute şi nu a primit prea multe şanse. Nu va mai fi testat de bucureşteni, în speranţa că poate va avea un parcurs mai bun, lucru recunoscut de patronul Gigi Becali. Se pare că au apărut informaţii cu privire la posibila lui destinaţie.

Presa din Slovenia, unde Vukusic a avut performanţe foarte bune, anunţă că sunt şanse mari să revină la NK Olimpija. Tocmai pentru că a lăsat o impresie foarte bună, cluburile din Slovenia ar putea să nu se lase influenţate de prestaţiile de la FCSB, din Casa Liga 1.

”Există o mare probabilitate ca Vukusic să se poate întoarce în cuibul ”dragonului” (n.r. cum este poreclită Olimpija), unde Vukusic ar fi primit cu braţele deschise”, au scris slovenii de la snportal.si.

Înainte să vină la FCSB, atacantul croat a evoluat pentru NK Olimpija Ljubljana. Acolo a avut evoluţii extrem de apreciate, marcând de 28 de ori şi oferind 9 pase decisive în 50 de partide. Cele mai bune evoluţii ale carierei le-a avut însă în ţara natală, la Hajduk Split, unde în 99 de prezenţe a adunat 42 de goluri şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele colegilor.

  • Pentru FCSB, Vukusic a adunat doar 5 meciuri (129 de minute).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele