Ultima oră
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului

FCSB, Sepsi şi Craiova şi-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al Conference League. Misiune complicată pentru Craiova

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20301051/1/trofeu-conference-league.jpg

FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi-au aflat posibilii adversari din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League, în urma tragerii la sorţi care a avut loc luni, la Nyon.

Dacă va trece de echipa kazahă Şahtior Karagandy, FCSB va înfrunta formaţia ucraineană Kolos Kovalivka. Manşa tur se va juca în Ucraina, pe 5 august, iar returul este programat pe Arena Naţională, pe 12 august.

Kolos Kovalivka a promovat în premieră în prima ligă ucraineană în 2019. În sezonul 2020-2021, a produs marea surpriză şi s-a clasat pe locul 4, după Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk şi Zoria Lugansk.

‘Dubla’ FCSB – Şahtior Karagandy, din turul al doilea preliminar, este programată pe 22 şi 29 iulie. Joi se joacă meciul tur, pe Arena Naţională.

Universitatea Craiova ar putea juca în turul 3 preliminar al Conference League cu echipa belgiană Anderlecht Bruxelles. Manşa tur s-ar juca la Craiova, pe 5 august, iar returul este programat în Belgia, pe 12 august.

Anderlecht este cea mai titrată echipă din Belgia, cu 34 de campionate câştigate. În sezonul 2020-2021, Anderlecht s-a clasat pe locul 4, după Club Brugge, Genk şi Antwerp.

Până atunci, Universitatea Craiova trebuie să treacă de echipa albaneză Laci, în turul al doilea preliminar al Conference League. Meciurile din această fază sunt programate pe 22 şi 29 iulie. Joi se joacă meciul tur, în Albania.

Sepsi Sfântu Gheorghe, debutantă în cupele europene, va evolua cu Sutjeska (Muntenegru) sau cu Maccabi Tel-Aviv (Israel) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League.

Manşa tur s-ar juca pe 5 august, la Sfântu Gheorghe, iar returul e programat pe 12 august.

Pâna atunci, Sepsi trebuie să treacă de echipa slovacă Spartak Trnava, în turul al doilea preliminar din Conference League. Meciurile din această fază sunt programate pe 22 şi 29 iulie. Covăsnenii evoluează în deplasare, în primul meci, joi, de la ora 20.00.


UPDATE 15:20 Misiune complicată pentru Universitatea Craiova în turul 3 preliminar al Conference League! Dacă vor trece de echipa albaneză Laci, 'alb-albaştrii' vor întâlni formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20301051/4/tragere-craiova.png

UPDATE 15:15 Dacă va trece de Şahtior Karagandy, FCSB va înfrunta echipa ucraineană Kolos Kovalivka. Manşa tur se va juca în Ucraina.

Dacă va trece de Spartak Trnava, Sepsi Sfântu Gheorghe va juca împotriva învingătoarei din ‘dubla’ Sutjeska (Muntenegru) – Maccabi Tel-Aviv (Israel). Partida tur s-ar juca în România.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20301051/3/tragere-romania-conference-league.jpg

UPDATE 15:05 A început tragerea la sorţi pentru preliminariile UEFA Europa Conference League şi poate fi urmărită în format VIDEO AICI.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20301051/2/tragere-1.jpg


FCSB, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Universitatea Craiova debutează joi în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League, competiţie nou înfiinţată. Astăzi, cele trei echipe îşi află posibilii adversari din turul 3 al Conference League.

Tragerea la sorţi este programată de la ora 15:00. Meciurile din turul trei preliminar al Conference League se vor disputa pe 5 august (turul) şi 12 august (returul).

Joi, în turul 2 preliminar, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu echipa albaneză Laci, de la ora 19:00.

De la ora 20:00, Sepsi Sfântu Gheorghe joacă în Slovacia cu Trnava. De la ora 21:30, FCSB joacă pe Arena Naţională cu echipa kazahă Şahtior Karagandy.

FCSB este cap de serie la tragerea la sorţi, în timp ce Sepsi şi Universitatea Craiova nu sunt capi de serie şi vor avea parte de adversari mai dificili.

Posibili adversari pentru FCSB în turul trei preliminar al Conference League:

  • Elfsborg (Suedia) / Milsami Orhei (Moldova)
  • Ujpest (Ungaria) / Vaduz (Liechtenstein)
  • Olimpija Ljubljana (Slovenia) / Birkirkara (Malta)
  • Kolos Kovalivka (Ukraina)

Posibili adversari pentru Sepsi în turul trei preliminar al Conference League:

  • Sutjeska (Muntenegru) / Maccabi Tel-Aviv (Israel)
  • ŢSKA Sofia (Bulgaria) / Liepaja (Letonia)
  • Qarabag (Azerbaidjan) / Ashdod (Israel)
  • LASK Linz (Austria)

Posibili adversari pentru Universitatea Craiova în turul trei preliminar al Conference League:

  • Dundalk (Irlanda) / Levadia Tallinn (Estonia)
  • Hafnarfjordur (Islanda) / Rosenborg (Norvegia)
  • Anderlecht (Belgia)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri