Ultima oră
Stan Wawrinka a pus capăt colaborării cu antrenorul Magnus Norman după 8 ani
Stan Wawrinka a pus capăt colaborării cu antrenorul Magnus Norman după 8 ani
Patronul i-a anunţat plecarea după meciul din ultima etapă! În locul său vin 3 fotbalişti: ”Discuţiile sunt avansate” Patronul i-a anunţat plecarea după meciul din ultima etapă! În locul său vin 3 fotbalişti: ”Discuţiile sunt avansate”
Moment trist pentru croaţi! Rakitic s-a retras Moment trist pentru croaţi! Rakitic s-a retras
Gaz Metan - Dinamo, LIVE pe Look Plus, de la 21:00. Echipele probabile Gaz Metan - Dinamo, LIVE pe Look Plus, de la 21:00. Echipele probabile
Craiova a anunţat că a reziliat contractul unui fotbalist Craiova a anunţat că a reziliat contractul unui fotbalist
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid

FCSB şi o lovitură pe piaţa transferurilor în viziunea lui Iordănescu. Jucătorul lăudat de fiul fostului selecţioner

Liga I Publicat pe 27 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19433104/1/ed.jpg


Sergiu Buş, 27 de ani, poate reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor pentru FCSB. O spune Edward Iordănescu, 42 de ani, cel care l-a antrenat la Mediaş în primele trei sferturi ale sezonului impresionant făcut de vârf.
 
Adus liber de contract, Buş are garantat din partea lui Becali locul de titular, în faţa lui Adi Petre, iar aşteptările sunt foarte mari de la el. Becali i-a creat o imagine frumoasă în conferinţa de presă în care l-a prezentat, iar ştacheta e ridicată sus şi de Edi Iordănescu: "E un pas important în cariera lui, cred că din punct de vedere mental este un jucător solid, nu mai este un copil. Dacă l-au adus au încredere în el şi ar trebui să îi dea credit. Sunt sigur că va putea fi un marcator important pentru FCSB, un om decisiv şi, de ce nu?, ulterior să facă pasul către un club mai important din străinătate. Deci, eu cred în ceea ce însemană rolul lui Sergiu Buş la FCSB", a spus fiul fostului selecţioner, la Telekom Sport.
 
Deşi plecarea la FCSB reprezintă un mare pas în faţă pentru atacant, Edi nu se fereşte să critice modul defectuos în care conducerea lui Gaz Metan Mediaş a tratat un jucător de pe urma căruia putea obţine bani frumoşi: "Eu mă bucur pentru Sergiu pentru că a făcut un pas către un club cu aspiraţii mai mari şi condiţii clar mai bune decât avea la Mediaş. Este clar un pas în faţă. Am vorbit cu el şi l-am simţit chiar entuziasmat, însă îmi pare rău pentru Gaz Metan Mediaş pentru că a pierdut un astfel de jucător gratis, ceea nu trebuia să se întâmple pentru o sumă simbolică în comparaţie cu valoarea lui.
 
Sergiu Buş putea fi prelungit un an de zile şi valorificat la un cu totul alt nivel şi financiar, şi sportiv.  Dacă se decidea că trebuie vândut pentru că e nevoie de bani piutea fi vândut. Din păcate lucrurile nu au fost gestionate atât de bine pe cât ar fi trebuit şi s-a ajuns în această situaţie şi jucătorul a fost pierdut gratis", mai spune Iordănescu Jr.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele