Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB şi UTA se vor duela fără spectatori! UPDATE: De ce s-a luat această decizie

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20489756/1/uta-arad-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-13-03-2021.jpg

FCSB va întâlni UTA duminică seară, de la ora 21:30, pe Look Sport+ şi pe platforma PrimaPlay.ro! Duelul face parte din runda a 18-a din Casa Liga 1, iar bucureştenii au de luat o revanşă, ţinând cont că în tur a fost egal, 1-1. 

Din păcate pentru fenomenul fotbalului, confruntarea dintre cele două formaţii care au o bază importantă de suporteri, se va disputa cu porţile închise. Spectatorii nu vor avea acces.

UPDATE: Autorităţile au explicat pentru GSP.ro că „orice eveniment care începe după ora 21:00, inclusiv, se joacă fără spectatori”

Meciul ar fi trebuit programat la 20:59 pentru a fi evitată această situaţie.

---------

Ştire iniţială

„FCSB anunţă că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Naţională, se va disputa, din păcate, fără spectatori.

Astfel, sumele cheltuite de suporterii noştri pentru achiziţionarea de bilete online vor fi rambursate”, au notat „roş-albaştrii” într-un comunicat.

Anunţul este de neînţeles până la acest moment, pentru că fanii tocmai primiseră acces pe stadioane pe baza aceleiaşi Hotărârii.

În acest sens, nici secretarul general al LPF, Justin Ştefan, nu a venit cu o explicaţie: „Nu am auzit de cazul ăsta, chiar nu ştiu! Nu am nicio idee în momentul acesta. Nu ştiu de ce au luat această măsură” - a declarat acesta pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele