Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

FCSB smulge un punct la Sfântu Gheorghe. Sabău: "Sepsi ar fi meritat victoria" / Albon: "FCSB nu a arătat ca o echipă care merită să câştige titlul" EXCLUSIV

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 17 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20195195/1/rps2940.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 2-2, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Sepsi a condus cu 2-0 în minutul 71, dar ‘roş-albaştrii’ au revenit pe final. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Ioan Ovidiu Sabău şi Mirel Albon au convenit că Sepsi merita să câştige.

FCSB a jucat slab, raportul şuturilor pe poartă fiind 5-3 pentru Sepsi.

Petrila (69’) şi Dumiter (71’) au înscris pentru Sepsi, iar Buziuc (81’) şi Tănase (90+2’) au marcat pentru FCSB.

Distanţa dintre CFR Cluj şi FCSB este de trei puncte. CFR Cluj poate să câştige titlul dacă se va impune la Botoşani marţi.

Sepsi a urcat pe locul 3 în play-off, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova.

"Sepsi a fost echipa mai bună în această seară, ar fi meritat victoria. Dar mă aşteptam în orice moment ca FCSB să înscrie, pentru că au jucători de calitate de la mijloc în sus. N-au ştiut să gestioneze acest 2-0 cei de la Sepsi, e un scor periculos. N-au ţinut de minge, au jucat decisiv, au verticalizat. FCSB are probleme mari în zona fundaşilor centrali, nu e primul an când suferă acolo, fac tot felul de improvizaţii", a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20195195/2/sabau.png

"S-a văzut o oarecare relaxare în jocul celor de la Sepsi la 2-0. Cred că a fost primul şut pe poartă în repriza a doua pentru FCSB, când au reuşit să înscrie. FCSB are jucători care pot inventa o execuţie sau o soluţie. Cred că FCSB a egalat nemeritat. S-ar putea să-i ajute acest punct pe cei de la FCSB, dacă CFR nu câştigă la Botoşani. Dar, încă o dată, FCSB nu a arătat ca o echipă care merită să câştige titlul. Nu cred că FCSB poate emite pretenţii în meciul cu CFR, la Cluj. Indiscutabil, CFR are prima şansă. Lotul celor de la FCSB este foarte subţire", a spus Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20195195/3/albon.jpg

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20195195/4/clasament-fcsb-sepsi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele