Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

FCSB vs Slovan Liberec, în turul 3 preliminar al Europa League. Când se joacă meciul de la Giurgiu

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

FCSB -Slovan Liberec, din turul 3 preliminar Europa League se joacă joi, 24 septembrie,la Giurgiu, de la ora 21:30.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19484366/1/shiii.jpg

FCSB a anunţat că partida cu Slovan Liberec, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Europa, se va disputa joia viitoare, pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu.

“FCSB a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al UEFA Europa League după ce a trecut de FK TSC Backa Topola, din Serbia, la loviturile de departajare (6-6 în 120 de minute, 5-4 după penalty-uri). Roş-albaştrii o vor întâlni pe Slovan Liberec, din Cehia, într-o partidă care se va disputa joia viitoare, începând cu 21:30, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu”, se arată pe site-ul fcsb.ro.

Înaintea partidei cu Slovan, FCSB, echipă afectată puternic de coronavirus, are programat, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.30, un meci cu FC Argeş, în Liga I.


Slovan Liberec a învins în deplasare, scor 5-1, formaţia din Lituania Riteriai. Au marcat Mara ’13 (penalti), Hromada ’21, Rabusic ’85, Helal ’90 (penalti) şi Matousek ‘90+4 pentru Liberec, respectiv Arteaga ’62 pentru gazde. Slovan Liberec va juca în faza următoare cu câştigătoarea confruntării Bačka Topola (Serbia)/FCSB.

 Echipele de start:

Backa Topola (4-4-2): Filipovic - Balaz, Antonic, Babic, Ponjevic - Zec, Tomanovic, Trumbasevic, Milicevic - Duronjic, Lukic
Rezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, PetrovicRezerve: Jorgic, Santrac, Siladji, Banjac, Djuric, Stanojev, Petrovic

Antrenor: Zoltan Sabo

FCSB (4-3-3): Ducan - Creţu, Simion, Briceag, Pantea - Moruţan, Perianu, Panţîru - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Ad. Petre, R. Ion, Horşia
Antrenor: Toni Petrea

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele