Ultima oră
Seara premierelor în Europa League. Villarreal, la prima finală din istorie! Solskjaer a bifat cea mai importantă performanţă ca antrenor la Manchester United Seara premierelor în Europa League. Villarreal, la prima finală din istorie! Solskjaer a bifat cea mai importantă performanţă ca antrenor la Manchester United
VIDEO | Seară magică pentru Nicola Zalewski! Tânărul polonez este cel mai tânăr marcator într-o semifinală Europa League, la debutul pentru AS Roma VIDEO | Seară magică pentru Nicola Zalewski! Tânărul polonez este cel mai tânăr marcator într-o semifinală Europa League, la debutul pentru AS Roma
VIDEO | AS Roma - Manchester United 3-2. Englezii se califică în finala Europa League, unde o vor înfrunta pe Villarreal VIDEO | AS Roma - Manchester United 3-2. Englezii se califică în finala Europa League, unde o vor înfrunta pe Villarreal
VIDEO | Manchester United - Villarreal e finala Europa League! 'Submarinul galben' a supravieţuit returului cu Arsenal, 0-0, în care Aubameyang a avut două bare
VIDEO | Manchester United - Villarreal e finala Europa League! 'Submarinul galben' a supravieţuit returului cu Arsenal, 0-0, în care Aubameyang a avut două bare
VIDEO | Mihai Roman, dezamăgit de arbitraj! "Era la doi metri de mine, e incredibil ce se întâmplă" / "FCSB va câştiga campionatul" VIDEO | Mihai Roman, dezamăgit de arbitraj! "Era la doi metri de mine, e incredibil ce se întâmplă" / "FCSB va câştiga campionatul"
VIDEO | Iftime e furios: "Mi-e lehamite. Un asemenea măcelar te pune la punct". Jucătorul pe care-l critică VIDEO | Iftime e furios: "Mi-e lehamite. Un asemenea măcelar te pune la punct". Jucătorul pe care-l critică

FED CUP | România - Italia 0-2. Mihaela Buzărnescu pierde dramatic cu Trevisan. Avem nevoie de o minune pentru a ne califica. Bara, nicio şansă în meciul inaugural

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20120549/2/romania-fed.jpg

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Martina Trevisan, după un meci de peste trei ore. Scorul confruntării România - Italia a devenit 0-2.

 Buzărnescu (137 WTA) a fost învinsă în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 7-6 (7/5), de Martina Trevisan (99 WTA), în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, iar scorul întâlnirii dintre România şi Italia a devenit 0-2.

Meciul a durat trei ore şi 7 minute.

MECI TREVISAN! Italianca are nervii mai tare şi se impune cu 7-5 în tie-break, iar Italia termină prima zi de la Cluj-Napoca cu un avans liniştitor.

UPDATE 20:32: BREAK Trevisan! Italianca reuşeşte să supravieţuiască, iar Miki dă cu racheta de pmânit de nervi. TOTUL SE DECIDE ÎN TIE-BREAK!

UPDATE 20:23: BREAK Buzărnescu! Încă un game de-a dreptul infernal, dar care se termină excelent pentru noi. Dramatismul este la cote uriaşe.

UPDATE 20:11: BREAK Trevisan, deşi Buzărnescu a avut două mingi de meci!

UPDATE 20:02: BREAK Buzărnescu! Miki câştigă un game crucial cu un backhand la risc. Dacă îşi câştigă seriviciul următor, România câştigă. Meciul este unul foarte lung, de aproape două ore şi jumătate.

UPDATE 19:50: BREAK Trevisan! Cădere inexplicabilă a jucătoare noastre, care îşi pierde serviciul la capătul unui game plin de suspans, în care a reuşit să anuleze trei şanse adversarei de a face punctul.

UPDATE 19:45: BREAK Buzărnescu! La finalul unui game de mare luptă Miki reuşeşte să îi ia seriviciul lui Trevisan. Suntem aproape de o mare victorie care ne ţine în meci.

UPDATE 19:33: BREAK Trevisan! Nicio jucătoare nu şi-a făcut serviciul în acest set.

UPDATE 19:27: BREAK Buzărnescu! Miki are nervi de oţel şi nu se pierde cu firea, după ce şi-a cedat serviciul. Joacă perfect tactic şi nu îi dă unghiuri adversarei şi astfel trece în avantaj.

UPDATE 19:22: BREAK Trevisan! Mihaela comite câteva erori neforţate ce îi permit adversarei să face re-break.

UPDATE 19:17: BREAK Buzărnescu! Italianca este descurajată şi nu se mai regăseşte pe teren, iar Miki profită la maxim şi îi câştigă serviciul, la capătul unui game de luptă.

--------------------------------------

UPDATE 19:06: SET Buzărnescu! Miki defilează pe teren şi nu mai repetă greşelile setului precedent şi face spectacol pe hard-ul din Cluj-Napoca.

UPDATE 18:37: BREAK Buzărnescu! Jucătoarea noastră are un start de set perfect şi îşi domină adversara la toate capitolele. România are 3-0.

UPDATE 18:28: BREAK Buzărnescu! Miki începe setul excelent şi câştigă pe seriviciul adversarei, graţie unui joc agresiv. Este prima minge convertită din trei şanse.

--------------------------------------

UPDATE 18:22: BREAK Trevisan! Italia are 1-0 la seturi, la finele unui game extrem de disputat, în care Mihaela Buzărnescu a avut o dispută verbală destul de dură cu arbitrul de scaun, din cauza unei mingi trimise afară.

 UPDATE 18:07: BREAK Trevisan! Începutul de meci a fost unul extrem de echilibrat, dar în cele din urmă italianca profită de câteva erori nerforţate ale Mihaelei. Sportiva noastră serveşte foarte bine, dar grăbeşte nepermis unele puncte şi asta o costă.


Mihaela Buzărnescu (137 WTA) încearcă să obţină victoria în faţa Martinei Trevisan (99 WTA), cea mai bună jucătoare a Italiei, în a doua partidă a zilei de vineri a meciului de Billie Jean King Cup, ce se dispută în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Irina Bara (132 WTA) a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), scor 6-1, 6-4, în primul meci al confruntării România - Italia, în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup.

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu a povestit, joi, după tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii cu Italia, cum a reacţionat atunci când a primit pe mail mesajul cu privire la numirea Monicăi Niculescu căpitan al echipei României. Ea a menţionat că această numire a bucurat-o mult.

“Mă bucur foarte mult că Monica este alături de noi şi din această calitate. Am primit mail cu anunţul şi am citit de 4-5 ori mailul ca să fiu sigură şi până la urmă am sunat-o şi mi-a confirmat şi am fost extrem de încântată. Este foarte experimentată ca jucătoare, suntem din această generaţie, şi sunt sigură că ne va sfătui cel mai bine pentru a evolua foarte bine. Este un pic diferit, mie mi s-a întâmplat să am şi această modalitate de a vorbi cu ea, aceea de căpitan. Simt că trebuie să vorbesc diferit. Este un respect diferit. Câteodată mă gândesc să vorbesc mai distant un pic, nu cumva să deranjez. Dar Moni ştie foarte bine se să ne spună în orice moment.  Nu cred că ar fi fost o problemă cu orice alt căpitan. Mă bucur mult că Monica a acceptat această provocare”, a declarat Buzărnescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele