Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

FED CUP | România - Italia 0-1. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-6, în meciul de deschidere

Tenis Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20119513/1/bara.jpg

Irina Bara (132 WTA) a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), scor 6-1, 6-4, în primul meci al confruntării România - Italia, în play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup.

Meciul a durat o oră şi 29 de minute.

Tot vineri, Mihaela Buzărnescu (137 WTA) va evolua cu Martina Trevisan (99 WTA).


UPDATE 17:09: Meci Italia! Cocciaretto îşi face serviciul fără mari probleme şi câştigă partida.

UPDATE 17:04: BREAK Italia! Elisabetta Cocciaretto stă mult mai bine pe partea de psihic, iar asta se vede pe game-urile lungi. Italianca face o ofensivă permanenă şi va servi pentru meci.

UPDATE 16:43: BREAK Italia! Cociaretto face un joc la retur excelent şi reuşeşte să revină în set şi va servi pentru 3-3.

UPDATE 16:27: BREAK România! Irina Bara arată mult mai multă agresivitate şi joacă excelent cu backandul, pauza dintre seturi a adus multe ajustări în jocul său. Avem 2-0 în startul game-ului secund.


UPDATE: 16:16: SET Italia! Cociaretto îşi continuă jocul solid şi câştigă primul set.

UPDATE 16:11: BREAK Italia! Cociaretto joacă impecabil cu backhand-ul şi reuşeşte să ducă scorul la 5-1. Deocamdată Bara nu pare că are antidot la jocul adversarei.

UPDATE 16:03: BREAK Italia! La căptăul unui game maraton, Cocciaretto reuşeşte să câştige pe serviciul sportivei noastre, iar scorul este 3-1.

A început partida cu italianca la serviciu!


Irina Maria Bara o va înfrunta pe Elisabetta Cocciaretto în prima partidă de simplu a întâlnirii dintre echipele României şi Italiei, programată vineri şi sâmbătă, în play-off-ul Grupei Mondiale a competiţiei Billie Jean King Cup, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciurile vor fi transmise în direct pe Look Sport+. Irina Bara a recunoscut că va avea emoţii în acest meci de deschidere, dar a declarat că este pregătită să facă un meci mare.

Meciul dintre Bara (26 ani, locul 132 WTA) şi Cocciaretto (20 ani, 111 WTA) va avea loc vineri, de la ora 15:30 şi va fi urmat de partida dintre Mihaela Buzărnescu (32 ani, 137 WTA) şi Martina Trevisan (27 ani, 99 WTA).

Italianca pleacă favorită

Elisabeta Cocciaretto este creditată cu prima şansă în partida de vineri, fiind în mai bună formă decât Irina Bara şi mai ales având mai multe meciuri pe hard în acest sezon.

Bara a fost eliminată săptămâna trecută în runda inaugurală a turneului de la Bogota (zgură), în timp ce Cocciaretto a trecut de două tururi preliminarii şi s-a oprit în runda inaugurală a turneului de la Miami (hard).

"Nu cred că există o onoare mai mare decât aceasta de a-ţi reprezenta ţara şi mai ales de a juca acasă. Mi-am dorit întotdeauna să fiu prezentă în echipa de Fed Cup şi să aduc mai multe victorii. Din ce mi-au spus fetele meciul de deschidere o să fie ceva mai dificil, va fi imediat după imn, o să fie mai multe emoţii, dar eu sunt sigură că o să le gestionez şi o să mă descurc. Nu am jucat împotriva lui Cocciaretto, dar m-am antrenat şi sunt pregătită. Este o jucătoare mai mică de înălţime, la fel ca mine, se mişcă foarte bine, este solidă pe ambele părţi şi este o luptătoare, la fel ca mine. O să vedem mâine care este luptătoarea mai mare.

Eu m-am simţit foarte bine încă de la primul antrenament şi de atunci jocul meu a crescut. Sper să se vadă asta în meciul de mâine. Nouă ne place foarte mult suprafaţa de joc la Cluj. Este un hard normal, nici rapid nici lent. Ne simţim foarte bine. Bănuiesc că şi italiencele", a spus Irina Bara la conferinţa de presă premergătoare partidei

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele