Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Federaţia Americană de Atletism a cerut amânarea J.O. din Japonia. ”Le oferă sportivilor liniştea de a şti că au timp să se pregătească”

Sporturi Publicat pe 21 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19310947/1/olympic-games-2020.jpg

Federaţia Americană de Atletism a cerut amânarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în contextul pandemiei de coronavirus, relatează L’Equipe. Preşedintele federaţiei de atletism, Max Siegel, i-a trimis o scrisoare oficială şefei Comitetului Olimpic American, Sarah Hirshland, solicitându-i acesteia să pledeze pentru amânarea JO.

Ştim că nu există răspunsuri perfecte şi că aceasta este o decizie foarte complexă şi dificilă, dar această poziţie măcar le oferă sportivilor liniştea de a şti că vor avea timp ca să se pregătească aşa cum trebuie fizic, psihic şi emotional, pentru a putea participa la Jocuri Olimpice sigure şi de succes, şi de a se concentra acum pentru a avea grijă de ei şi de familiile lor.

Cerem USOPC, ca lider în Mişcarea Olimpică, să îşi folosească vocea şi să vorbească în numele sportivilor”, se arată în scrisoarea semnată de Siegel.

Mai devreme, Federaţia Americană de Nataţie a cerut şi ea amânarea JO.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele