Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Federer a fost eliminat de Felix Auger-Aliassime în turul doi la Halle. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 19 ani

Tenis Publicat pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20248477/1/federer.jpg

Elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, a fost eliminat, miercuri, de canadianul Felix Auger-Aliassime, numărul 21 mondial, în turul doi al turneului de la Halle, cu premii totale de 1,3 milioane de euro.

Auger-Aliassime s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, într-o oră şi 45 de minute.

“Este o victorie extraordinară, nu mă aşteptam la asta. Bineînţelees, vii la meci cu gândul la victorie, dar Roger a fost idolul meu. A fost o onoare imensă să joc cu el şi să îl înving este ceva incredibil”, a declarat Auger-Aliassime.

În runda următoare, canadianul în vârstă de 20 de ani îl va întâlni pe câştigătorul meciului Jan-Lennard Struff (Germania, locul 45 ATP) – Marcos Giron (75 ATP, SUA)

Federer, care a câştigat trofeul la Halle de zece ori, l-a întâlnit pentru prima dată pe Auger-Aliassime. Cei doi au aceeaşi zi de naştere, 8 august, însă îi despart 19 ani, cea mai mare diferenţă de vârstă din cele 1.521 de meciuri din cariera elveţianului, potrivitt ATP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele