Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Fenerbahçe şi-a demis antrenorul

Superlig Publicat pe 21 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20517402/1/fenerbahce.jpg

Antrenorul portughez Vitor Pereira a fost demis de la Fenerbahce Istanbul, unde revenise în vară. El a mai antrenat echipa între 2015 şi 2016.

După 17 etape, Fenerbahçe ocupă locul cinci în clasamentul primei divizii turce, la 14 puncte de liderul Trabzonspor. Fenerbahce a fost eliminată şi din Liga Europa.

Vitor Pereira, care a dus Fenerbahçe pe locul 2 în clasament în timpul sezonului 2015-2016, revenise pe bancă în iulie.

Fenerbahçe n-a mai câştigat campionatul Turciei din 2014. Sezonul trecut a terminat pe locul trei, după rivalele din Istanbul, Beşiktaş şi Galatasaray.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele