Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

Fenerbahce - Beşiktaş 3-4. Thriller cu 7 goluri la Istanbul. „Vulturii” dau lovitura şi câştigă în 10 chiar pe terenul marii rivale

Superlig Publicat pe 29 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19634027/1/besiktas.jpg
Beşiktaş s-a impus chiar pe terenul duşmanei de moarte, Fenerbahce, 4-3, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii din Turcia.
 
Oaspeţii au deschis rapid scorul, în minutul 4, când Larin l-a văzut bine pe Aboubakar, iar camerunezul s-a distrat cu defensiva adversă şi l-a executat pe Bayindir. Un sfert de oră mai târziu, acelaşi Aboubakar a majorat diferenţa pe tabelă, după o centrare excelentă venită de la Ghezzal.
 
Gazdele au revenit în joc din minutul 34, după o fază fixă, când Cisse a redus din handicap, dar nu au mai reuşit să puncteze până la finele primei reprize.
 
După pauză, Beşiktaş a rămas în 10, după eliminarea lui Larin, însă tot „vulturii” au marcat, în minutul 53, prin Uysal. Conduşi pe tabelă, dar cu avantajul omului în plus, gazdele au reluat asaltul şi s-au apropiat din nou din minutul 68, când Tufan a făcut 2-3. Însă în loc de 3-3 avea să fie 2-4, când N'Sakala a înscris cu 2 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. 
 
Arbitrul a prelungit meciul cu încă 10 minute, iar Tufan a reaprins speranţele în tabăra lui Fener, în al 7-lea minut suplimentar, când a transformat un penalty şi a stabilit scorul final, Fenerbahce - Beşiktaş 3-4.
 
După acest succes, Beşiktaş face 16 puncte şi urcă pe locul 4, în timp ce Fenerbahce rămâne cu 20 de puncte şi se află pe poziţia a treia. Alanyaspor e lider cu 23 de puncte, iar Galatasaray e a doua, cu 20 de puncte, după 10 etape.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele