Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Ferencvaros - Dinamo Kiev, lupta pentru locul trei în grupă! Mircea Lucescu: "Venim după o perioadă dificilă"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19564929/1/mircea-lucescu-kiev-sursa-pe-poza.jpg

Liga Campionilor revine la Look Sport! Ferencvaros şi Dinamo Kiev se înfruntă miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00, la Budapesta, în runda a doua din faza grupelor. Antrenorul echipei ucrainene, Mircea Lucescu, a declarat că singura şansă a echipei sale este locul trei în grupă, în urma granzilor Juventus şi Barcelona.

Ferencvaros şi Dinamo Kiev au pierdut în prima rundă din grupa G a Ligii Campionilor. Echipa maghiară a fost învinsă de Barcelona, pe Camp Nou, scor 5-1. Ucrainenii au pierdut pe teren propriu cu Juventus, scor 0-2.

"Venim după o perioadă dificilă - cinci ani fără Champions League şi probleme financiare. Am construit o echipă cu jucători veniţi de la grupele de juniori, ne-am calificat, dar echipa trebuie formată. Juventus a meritat victoria, au valoare şi au marcat în momente cheie. Juventus şi Barcelona cred că se vor califica fără probleme. Eu voi încerca să o aduc pe Dinamo Kiev la nivelul la care merită să fie.

Nu cred că vor fi surprize în grupa noastră. Juventus are o echipă excelentă, iar Barcelona e mai puternică decât noi şi Ferencvaros. Catalanii sunt diferiţi în meciurile din Champios League. Sigur, pandemia de coronavirus poate schimba anumite lucruri.

Cu Juventus am avut suporterii alături de noi, dar în viitor nu îi vom mai avea. Să joci cu fani în tribune e total diferit, e un ritm diferit. Jucătorii au nevoie de ei, de aplauze, de atmosferă", a declarat Mircea Lucescu, pentru Radio Rai.

În campionat, Dinamo Kiev a învins-o pe Oleksandria, scor 1-0, pe teren propriu, sâmbătă. După 7 etape, echipa antrenată de către Mircea Lucescu este liderul clasamentului, cu 5 victorii şi 2 remize.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri