Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Fernando Alonso a fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe bicicletă. Starea de sănătate a pilotului din Formula 1

Formula 1 Publicat pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19971311/1/formula1com.jpg

Echipa de Formula 1 Alpine a anunţat, joi, că spaniolul Fernando Alonso a suferit un accident în Elveţia, în timp ce se deplasa cu bicicleta. Pilotul este conştient şi bine, a precizat Alpine F1.

“Alpine F1 anunţă că Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa cu bicicleta în Elveţia. Fernando este conştient şi bine şi aşteaptă alte investigaţii medicale, mâine dimineaţă. Echipa Alpine F1 nu va mai face vreo declaraţie în acest moment. Mâine vor veni noi detalii”, este anunţul echipei de Formula 1.

Gazzetta dello Sport notează că Alonso a fost lovit de o maşină în apropiere de Lugano. Spaniolul ar avea o fractură la mandibulă şi probleme la dantură.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele