Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Fernando Torres face lumină într-un caz controversat. Explicaţia unui transfer perceput de fani ca o trădare

Premier League Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19481974/1/fernando-torres.jpg

Fernando Torres s-a retras din activitate deja de un an, însă nu a dispărut din memoria fanilor. Fostul atacant al naţionalei Spaniei a acordat un interviu pentru talkSPORT, prilej cu care a lămurit o decizie controversată care i-a schimbat în trecut radical întreaga carieră.

Ibericul a semnat în 2007 cu Liverpool, după ce „cormoranii” au achitat în schimbul său 38 de milioane de euro în conturile lui Atletico Madrid. Timp de 4 sezoane, Torres a evoluat pe „Anfield”, o perioadă în care a marcat 81 de goluri, adică o medie de peste 20 de reuşite pe sezon. Şi totuşi, la final, atacantul spaniol a refuzat să semneze prelungirea cotractului şi a plecat la rivala Chelsea, atrăgându-şi oprobiul fanilor „cormoranilor”, care nu l-au iertat niciodată, considerându-l un trădător.

După aproape 10 ani de la „marea trădare”, Fernando Torres a acceptat să discute despre acest transfer. 

„Eram foarte fericit la Liverpool, dar ţin minte că clubul urma să fie vândut, iar situaţia era extrem de dificilă. Şi-au vândut cei mai buni jucători. Javier Mascherano şi Xabi Alonso au plecat, la fel ca şi managerul Rafa Benitez. Apoi, au început să aducă jucători tineri. Ştiam că echipa va avea nevoie de 5,6,7 ani ca să devină din nou competitivă, iar eu nu îmi permiteam să aştept atât de mult timp. Plecasem de la Atletico ca să câştig trofee. 
Din păcate, au existat multe minciuni din partea patronilor de la vremea respectivă (n.r. - George Gillett şi Tom Hicks), iar în final am fost nevoit să-mi găsesc singur drumul. Aşa am ajuns la Chelsea. Era echipa unde puteam să câştig trofee.", a declarat spaniolul, pentru talkSPORT.
 
Campion mondial şi dublu campion european cu naţionala Spaniei, Torres a evoluat de-a lungul carierei sale la Atlentico Madrid, Liverpool, Chelsea. AC Milan şi Sagan Tosu (China). 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele