Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Fernando Torres face lumină într-un caz controversat. Explicaţia unui transfer perceput de fani ca o trădare

Premier League Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19481974/1/fernando-torres.jpg

Fernando Torres s-a retras din activitate deja de un an, însă nu a dispărut din memoria fanilor. Fostul atacant al naţionalei Spaniei a acordat un interviu pentru talkSPORT, prilej cu care a lămurit o decizie controversată care i-a schimbat în trecut radical întreaga carieră.

Ibericul a semnat în 2007 cu Liverpool, după ce „cormoranii” au achitat în schimbul său 38 de milioane de euro în conturile lui Atletico Madrid. Timp de 4 sezoane, Torres a evoluat pe „Anfield”, o perioadă în care a marcat 81 de goluri, adică o medie de peste 20 de reuşite pe sezon. Şi totuşi, la final, atacantul spaniol a refuzat să semneze prelungirea cotractului şi a plecat la rivala Chelsea, atrăgându-şi oprobiul fanilor „cormoranilor”, care nu l-au iertat niciodată, considerându-l un trădător.

După aproape 10 ani de la „marea trădare”, Fernando Torres a acceptat să discute despre acest transfer. 

„Eram foarte fericit la Liverpool, dar ţin minte că clubul urma să fie vândut, iar situaţia era extrem de dificilă. Şi-au vândut cei mai buni jucători. Javier Mascherano şi Xabi Alonso au plecat, la fel ca şi managerul Rafa Benitez. Apoi, au început să aducă jucători tineri. Ştiam că echipa va avea nevoie de 5,6,7 ani ca să devină din nou competitivă, iar eu nu îmi permiteam să aştept atât de mult timp. Plecasem de la Atletico ca să câştig trofee. 
Din păcate, au existat multe minciuni din partea patronilor de la vremea respectivă (n.r. - George Gillett şi Tom Hicks), iar în final am fost nevoit să-mi găsesc singur drumul. Aşa am ajuns la Chelsea. Era echipa unde puteam să câştig trofee.", a declarat spaniolul, pentru talkSPORT.
 
Campion mondial şi dublu campion european cu naţionala Spaniei, Torres a evoluat de-a lungul carierei sale la Atlentico Madrid, Liverpool, Chelsea. AC Milan şi Sagan Tosu (China). 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele