Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

Fernando Torres s-a întors la Atletico Madrid. Este noul antrenor al echipei U19 a clubului

La Liga Publicat pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20315291/1/fernando-torres.jpg

Fostul atacant Fernando Torres a revenit la Atlerico Madrid ca antrenor al echipei "under 19" a clubului campion al Spaniei.

Torres a mai fost antrenor la centrul de copii şi juniori al gruprii madrilene, dar şi-a părăsit atribuţiile în februarie, din motive personale. 

"Fernando Torres s-a întors acasă. Legenda Atletico s-a întors la clubul nostru pentru a prelua frâiele echipei sub 19 ani pentru sezonul 2021/22. Torres, care a lucrat anul trecut cu mai multe echipe de tineret pentru a cunoaşte funcţionarea clubului, va face un alt pas în educaţia sa de antrenor, în drumul său de a deveni antrenor al primei echipe. Bine ai venit acasă. Fernando”, a precizat clubul, într-un comunicat.

Torres s-a retras din activitatea de fotbalist în 2019, la vârsta de 32 de ani., de la echipa japoneză Sagan Tosu.

El şi-a început cariera fotbalistică la Atletico Madrid şi a mai evoluat la Liverpool, Chelsea, AC Milan, iar din vara anului 2018, la Sagan Tosu, în Japonia.

În palmaresul său figurează Liga Campionilor şi Cupa Angliei, ambele cu Chelsea şi Liga Europa, cu Atletico.

La prima reprezentativă spaniolă, Fernando Torres a strâns 110 selecţii şi a marcat 38 de goluri. El este dublu campion european şi campion mondial cu La Roja.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele