Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

Fiesta la Budapesta: Ungaria merge la EURO 2020 după o revenire miraculoasă în faţa Islandei! VIDEO | Vedeta maghiarilor a plecat din propria jumătate şi s-a oprit direct în istorie

EURO 2020 Publicat pe 12 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/19584735/1/ws.jpg
  • Ungaria a reuşit o revenire miraculoasă, joi seară, la Budapesta, a întors Islanda de la 0-1 la 2-1, cu goluri în minutele 88 şi 90+2, şi s-a calificat la EURO 2020!
  • Maghiarii vor juca în Grupa F, considerată "grupa morţii", alături de Germania, Portugalia şi Franţa.

Vedeta Dominik Szoboszlai şi-a dus ţara la European!

Finala barajului pe ruta Ligii Naţiunilor pe care s-a aflat şi România a pus în scenă un duel între entuziasmul, tinereţea şi investiţiile maghiarilor şi experienţa călăilor României din semifinale. Iar Sigurddsson, omul de Premier League al nordicilor, a lovit primul, în minutul 11, ajutat de Gulacsi, portarul lui Leipzig, care a scăpat în poartă o lovitură liberă slab executată. Fără fani, dar cu o ambiţie de fier şi cu foamea unui rezultat mare, Ungaria a pus stăpânire pe posesie. Iar marele rezultat avea să vină. Târziu, dar e acolo!
 
La patru minute după ce Cosimo, italianul de pe bancă, l-a trimis pe teren în locul lui Nagy, Nego a profitat de un carambol în defensiva nordicilor şi a făcut 1-1. A fost faza care a răsturnat complet raportul de forţe, i-a încărcat şi mai mult pe vecinii noştri, iar Szoboszlai, vedeta de 20 de ani de la Salzburg, un fel de Mihăilă sau Man al lor, a luat lupta cu istoria pe cont propriu. A plecat de departe, din propria jumătate, a scos din joc doi adversari, a tras superb de la distanţă la colţul lung, iar mingea s-a oprit în plasa laterală. Era minutul 90+2, dar sticlele de şampanie se desfăceau. Pe străzi, dar şi în biroul lui Viktor Orban, premierul ungar atât de îndrăgostit de sport şi de fotbal.
 
S-a terminat în cele din urmă 2-1, cu islandezii neavând forţa de a alerga după egalare, rezultat care-i trimite pe Szoboszlai şi ai lui la un merituos EURO 2020. Şi nu oriunde, ci în Grupa C, alături de Germania, Franţa şi Portugalia. Adică ultimele două campioane mondiale şi campioana europeană en-titre. Un premiu obţinut cu greu, dar ce dulce va fi confruntarea cu giganţii Europei!

Ungaria - Islanda 2-1 (Nego 88, Szoboszlai 90+2 / G. Sigurdsson 11)

  • Ungaria: Gulacsi - Fiola (Lovencsics 61), Orban, Szalai - Botka, Kalmar (Siger 61), Nagy (Nego 84), Szoboszlai, Holender (Nikolics 72) - Sallai, A. Szalai (Konyves 84)
  • Antrenor: Inguscio Cosimo
  •  
  • Islanda: Halldorsson - Palsson, sigurdsson, Arnason, Magnusson - Sigurjonsson (Ingason 87), Gunnarsson (Skulason 83), Sigurdsson, Gudmundsson (Bodvarsson 72) - Bjarnason, Finnbogason (A. Gudmundsson 72)
  • Antrenor: Erik Hamren
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele