Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Final de sezon cu accente dramatice la Poli Iaşi. Zece jucători sunt OUT pentru meciul decisiv cu UTA

Superliga Publicat pe 7 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20166932/1/poli.jpg


Aflată într-un moment critic al luptei pentru salvarea de la retrogradare, Poli Iaşi merge la Arad, pentru meciul cu UTA, cu un lot decimat. Accidentaţi, infectaţi cu COVID-19 sau excluşi din lot de Nicolo Napoli, nu mai puţin de zece jucători vor lipsi de pe teren!
 
În timp ce Calcan şi Cristea au intrat în conflict cu antrenorul italian şi se află în afara lotului, Răzvan Popa e infectat cu COVID-19, portarul Teodor Axinte e accidentat de mai bine de o lună, iar alte probleme au apărut cu Brănescu, Mihalache, Buşu şi Vega. Ei se alătură listei de indisponibili pe care se mai aflau Mensah şi Djuranovic, ambii accidentaţi, iar moldovenii ajung, astfel, la zece fotbalişti pe care nu se vor baza la partida de la Arad:
 
"Va fi un meci dificil, ştim că întâlnim o echipă bună, dar încercăm să facem un meci bun şi să luăm cele trei puncte. Mihalache, Axinte, Buşu, Vega, Mensah, Djuranovic sunt accidentaţi, dar mergem la Arad cu cine nu e accidentat şi încercăm să facem un meci bun. De ce nu, putem câştiga.
 
Încercăm să luăm nouă puncte în ultimele trei etape. Şi cu Dinamo, în prima repriză am jucat foarte bine, meritam mai mult. Mergem la Arad să facem un meci bun şi să obţinem victoria. Despre arbitraje nu mai vorbesc, pentru că degeaba vorbim, se întâmplă la fel", a spus Napoli în cadrul unei conferinţe de presă.
 
UTA Arad - Poli Iaşi se joacă duminică, de la ora 14:00, live pe Look Sport+. Dacă arădenii au 28 de puncte şi puţine emoţii, Poli a adunat doar 17 puncte şi are de recuperat şase puncte până la Viitorul, echipa aflată pe loc de baraj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele