Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Final de sezon pentru Chindia, liderul din play-out. Condiţia pusă de Emil Săndoi pentru a rămâne la Târgovişte. "Mă gândeam cu groază la prelungiri"

Chindia Târgoviște Publicat de Andrei Ionascu pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20221912/2/rps9365.jpg

FC Viitorul a câştigat meciul de la Buzău cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, în barajul pentru Conference League, în direct pe Look Sport+. Duminică, Sepsi şi Viitorul se înfruntă în finala care va decide echipa calificată în noua competiţie UEFA. Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a declarat că vrea să continue la echipă, cu condiţia să rămână şi jucătorii importanţi.

A fost un meci spectaculos la Buzău. Popa (7’) şi Raţă (65’) au înscris pentru Chindia, iar Artean (38'), Fernandes (49'), Tsoumou (86') au înscris pentru Viitorul.

Chindia are 5 meciuri consecutive fără victorie cu FC Viitorul, în Liga 1. Târgoviştenii rămân cu faptul că au câştigat play-out-ul.

"Au fost goluri, cred că am făcut o propagandă bună fotbalului. Sunt puţin nemulţumit, pentru că am avut scăpări pe faza defensivă. Inadvertenţele ne-au costat. Am început bine jocul, apoi am avut o perioadă mai modestă. După ce am egalat, meciul se ducea spre prelungiri. Mă gândeam cu groază la prelungiri, pentru că am văzut două echipe stoarse efectiv, a fost un sezon foarte greu. Am avut mai multe absenţe.

Per total, sunt mulţumit de evoluţia echipei în campionat. Am avut nişte discuţii de principiu cu conducerea clubului, e foarte important să rămână o mare parte dintre jucători. Acum, cred că jucătorii sunt obişnuiţi cu modul nostru de lucru, cu cerinţele noastre. Rămâne de văzut ce se va întâmpla", a spus Emil Săndoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri