Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Final Four în Champions League şi Europa League! Planul UEFA pentru a încheia sezonul în cupele europene

Champions League Publicat pe 16 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19304231/1/road-to-istanbul.jpg

UEFA caută soluţii pentru a încheia sezonul în cupele europene în condiţiile în care fotbalul din Europa a fost pus pe hold din cauza pandemiei de coronavirus.

Meciurile din optimile Champions League şi Europa League au fost amânate pe termen nelimitat şi există dubii că vor exista suficiente date libere pentru a duce sezonul la bun sfârşit, în condiţiile în care toate campionatele vor avea meciuri de recuperat şi nu se ştie încă de la ce dată se vor disputa partide.

Vor fi purtate discuţii şi negocieri cu toate părţile implicate în această săptămână, iar presa din Anglia notează că UEFA ia în calcul un format împrumutat din handbal pentru acest sezon.

Practic, s-ar putea organiza turnee de tipul Final Four la Istanbul şi Gdansk, gazdele finalelor Champions League, respectiv Europa League din acest sezon. Astfel, semifinalele s-ar juca într-o singură manşă, iar toate partidele ar avea loc într-o perioadă restrânsă de timp, de maxim o săptămână.

Este o soluţie prin care UEFA ar elibera cel puţin trei date noi pentru ca şi ligile europene să se poată juca până la final şi să nu dea peste cap şi viitoarea ediţie a cupelor europene.

În plus, UEFA va decide foarte probabil şi amânarea EURO 2020, fie penru luna decembrie a acestui an, fie pentru iunie 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri