Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Finala Euro 2020 a atras în Marea Britanie cea mai mare audienţă TV de la funeraliile prinţesei Diana

EURO 2020 Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20289354/1/a1.jpg


Finala Euro 2020, jucată duminică seară între Italia şi Anglia, a atras în Marea Britanie cea mai mare audienţă TV de la funeraliile prinţesei Diana, în urmă cu 25 de ani.
 
Aproximativ 31 de milioane de britanici au urmărit, pe BBC One şi ITV, finala Euro 2020 jucată pe Wembley şi decisă la loviturile de departajare.
 
Meciul câştigat de Italia a reprezentat cel mai urmărit eveniment al Marii Britanii în mai mult de 20 de ani, cu un vârf de audienţă de 30,95 de milioane de telespectatori şi o medie de 29,85 de milioane.
 
Cifrele combinate, BBC One şi ITV, sunt cele mai mari de la transmisiunea funeraliilor prinţesei Diana, în 1997, potrivit BBC.
 
Anunţul făcut în martie 2020 de prim-ministrul Boris Johnson cu privire la restricţiile impuse în contextul epidemiologic a fost urmărit de 27 de milioane de britanici, cea mai mare audienţă din ultimii ani.
 
Cât priveşte fotbalul, cele mai mari cifre de până acum au fost înregistrate de meciul Germania de Vest - Anglia din semifinala Cupei Mondiale 1990, urmărit de 25,5 milioane de britanici. Şi atunci Anglia a fost învinsă la penaltiuri.
 
Cifrele finale de audienţă pentru meciul de duminică este posibil să crească când vor fi luaţi în calcul şi cei care au văzut meciul prin sisteme catch-up.
 
Cei mai mulţi dintre britanici au urmărit meciul de duminică pe BBC One, postul având faţă de ITV un factor de mai mult de 4 la 1. Cifrele îi includ şi pe cei care au urmărit pe ITV+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele