Ultima oră
FC Viitorul anunţă că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus sunt negative FC Viitorul anunţă că rezultatele celor mai recente teste pentru coronavirus sunt negative
Nu concep ratarea promovării. CSA Steaua a transferat doi atacanţi Nu concep ratarea promovării. CSA Steaua a transferat doi atacanţi
Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş Damjan Djokovic va pleca la Rizespor pe un salariu uriaş
Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic” Fanii lui Dinamo salută plecarea lui Şerdean de la echipă. ”Nu ne vom opri până nu-i vom demasca pe toţi cei ascunşi în spatele acestui plan diabolic”
Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus Alarmă la City! Sergio Aguero are Coronavirus
VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos VIDEO | Accident horror în Raliul Monte-Carlo. Echipajul a scăpat miraculos

Fiul lui Adrian Mititelu, mesaj dur, după ce tatăl său a mai primit cinci ani de închisoare cu executare: ”Sistemul judiciar din România este unul infect!"

Special Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19884752/1/mit-fiu.jpg

Problemele lui Adrian Mititelu par fără sfârşit. Patronul celor de la FC ”U” Craiova a fost condamnat acum două luni la 3 ani de închisoare cu executare, pentru evaziuna fiscală.

Aflat după gratii, Mititelu a aflat că mai are de executat încă o pedeapsă de 5 ani de închisoare, tot pentru evaziune fiscală, dar în formă continuată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Fiul său a răbufnit pe o reţea de socializare la aflarea veştii şi a catalogat în termeni duri justiţia din România.

„LA CRAIOVA, CA LA NIMENI !

Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscala în formă continuată din urmă cu 17 ani ! Toţi ceilalti 9 inculpaţi din dosar au fost însă achitaţi pentru aceeaşi faptă, mai puţin tatăl meu!

Sistemul judiciar din România este unul infect!”, a scris fiul lui Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele