Ultima oră
Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa Napoli - Milan 2-2. Gennaro Gattuso îi pune piedică echipei sale de suflet în drumul spre Europa
Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!” Căpitanul lui FCSB a răbufnit. ”Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări!”
Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB Vintilă, după încă un eşec. ”Consider că am avut un joc ceva mai consistent, dar am făcut greşeli simple”. Ce a spus despre şansele de a mai rămâne la FCSB
Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea” Cicâldău, după ce a fost decisiv contra lui FCSB. ”În seara asta a făcut diferenţa atitudinea”
Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Corina Ungureanu vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO Pas uriaş către titlu. Craiova - FCSB 2-1. Doua penalty-uri şi gafa lui Vlad au decis partida | VIDEO

Fiul lui Schumacher, detalii despre relaţia sa cu legendarul pilot

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19404580/1/schumacher.jpg

Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher a vorbit despre tatăul său. Septuplul campion mondial a suferit un accident la schi, în iarna anului 2013, iar de atunci se află în stare gravă, după ce a suferit multiple leziuni cerebrale. Evoluţia stării de sănătate a acestuia este ţinută secretă de medici şi familie.

Familia legendarului pilot de Formula 1 a fost nevoită să accepte amânarea unei operaţii cu celule stem, pe care fostul pilot ar fi trebuit să o facă în această perioadă.

Motivul este legat de pandemia de Coronavirus, care nu generează siguranţă în efectuarea unei astfel de proceduri, care ar putea să îl ajute pe german să îşi revină treptat.

Mick a reiterat mai multe aspecte, legate de cum e să fii copilul unui pilot legendar.

„El este întotdeauna tatăl meu în primul rând. Una dintre principalele lecţii pe care mi le-a oferit este să rămâi constant, să nu fii niciodată prea euforic sau prea deprimat. 

Mi-am dat seama destul de devereme că vreau să fiu şofer Formula 1, un campion. Am urcat în kart-uri de când avea trei ani, am participat la cursele naţionale de la opt. Când aveam 11-12 ani, ştiam că vreau să fac asta la nivel profesionist. 

Oamenii au avut ocazia să vadă părţile frumoase ale tatălui meu, pe care le înţeleg în totalitate. Înţeleg. Adică, a concurat la cinci campionate Formula 1 până în anul în care m-am născut şi este incredibil, nu? Dar nu m-am uitat niciodată la tatăl meu ca fiind cel mai mare şofer din lume”, a declarat Mick Schumacher, conform Daily Star.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele