Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Flavius Stoican a rupt tăcerea despre perioada petrecută la Craiova. ”Nu îmi place să jignesc. Apoi aş regreta”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20454977/1/sto.jpg

Flavius Stoican (44 de ani) a plecat de la FC U Craiova după doar o lună de zile! Adus pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu, tehnicianul l-a supărat pe Adrian Mititelu la meciul de Cupă, 0-1 cu Sepsi, şi a fost demis!

Surprinzător, tehnicianul a avut cuvinte frumoase la despărţire şi a punctat faptul că s-a simţit apreciat de oamenii din club, fiind impresionat de gestul lui Adrian Mititelu Junior, care nu a fost prezent la semnarea actelor de reziliere.

„I-am mulţumit lui Mititelu pentru că mi-a dat şansa să antrenez echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Nu îmi place să jignesc. Apoi aş regreta, chiar dacă lucrurile nu îmi convin. Am avut o colaborare corectă şi m-am simţit apreciat de toţi oamenii din club, de cei care au stat lângă mine.

Apreciez atitudinea lui Adrian Mititelu Junior, care deşi nu am fost prima lui opţiune de antrenor, a fost corect şi gestul său de la final m-a impresionat. Adică nu a fost prezent la semnarea actelor rezilierii, nu a fost de acord cu aceasta”
, a declarat Flavius Stoican, pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit informaţiilor publicate de GSP, Eugen Neagoe este cel care se află în grafic pentru preluarea oltenilor. Tehnicianul a antrenat-o ultima oară pe Astra Giurgiu, de care s-a despărţit în mai 2021.

 

mail-share icon Email
viewscnt