Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20565512/1/fc-arges-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-21-01-2022-1.jpg

FC Argeş a reuşit să obţină victoria în faţa lui Dinamo, scor 2-1, în cadrul primului meci al anului 2022 din Casa Liga 1. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Flavius Stoican a fost mulţumit de jocul elevilor săi şi e de părere că FC Argeş a avut noroc: ar fi trebuit să obţină cel puţin un punct.

„Ne felicit ca joc, ca rezultat nu. Cred că sunt momente să fiu dezamăgit. Am pierdut astăzi cel puţin un punct. Cred ca şi ei au simţit pe pielea lor. Am dominat anumite momente, au fost şi momente bune din partea lor. Am făcut un joc consistent. O să fie şi mai bine. Am jucători cu suflet, care pun osul, care îşi doresc foarte multe. Sunt dezamăgiţi acum în vestiar, iar asta contează pentru mine foarte mult.

Dacă analizăm golurile, trebuie să ştim unde am greşit şi ce am greşit. O să ne uităm, să nu mai facem astfel de erori. Puteam să plecăm cu minim un punct de aici. Acesta este fotbalul, o să se întoarcă roata şi pentru noi.

Ce să le mai reproşez arbitrilor că nu se pot schimba deciziile. Golul anulat al lui Matei rămâne o dilemă. Dacă acest gol a fost precedat de un fault, atunci jos pălăria, dar eu de pe margine, nu am văzut să fie fault. Ei au avut penalty dintr-o minge care nu mai cobora sau dacă a coborât, a coborât cu zăpadă. Păcat. Un meci pe care l-am pierdut cu neşansă sau ei au avut foarte mare noroc. I-am simţit în timpul jocului că sunt o echipă cu probleme. 

Nu vreau să rupem norii într-un timp foarte scurt, dar este un început bun. Am văzut o echipă astăzi pe teren, nu doar jucători”, a declarat Stoican, la finalul jocului.

Despre duelul cu FCSB: „Este important să ne ridicăm la nivelul lor. Am văzut şi declaraţiile lor, cu transferurile pe care le-am făcut, că noi suntem vai de capul nostru. Vom vedea la meciul respectiv dacă aşa este. Ei au un nivel, jucători de milioane de euro, şi este normal să fim foarte atenţi”, a adăugat Stoican.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele