Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Flavius Stoican a obţinut o victorie mare în Cupa României, dar este cu gândul la Dinamo. ”Se poate întâmpla orice, dar nu ştiu dacă se va ajunge chiar la faliment, fiindcă sunt foarte mulţi oameni care iubesc acestă echipă”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19633190/1/flavius-stoican.jpg

Flavius Stoican este alături de fostul său club, care trece prin momente grele. Dinamo are probleme financiare mari, iar situaţia lui Cosmin Contra pluteşte în incertitudine.

”Am văzut şi eu declaraţiile lui Cosmin Contra. Mi-ar fi uşor să comentez eu, din exterior, ce se întâmplă în cadrul clubului. Cei care sunt acolo au suferit destul, iar conducerea e cea în măsură să ia deciziile cele mai potrivite. Ar trebui şi sper să le ia pe cele mai corecte, fiindcă cei care iubesc acest club au trăit până acum o dezamăgire cruntă. Situaţia este destul de grea. Se poate întâmpla orice, dar nu ştiu dacă se va ajunge chiar la faliment, fiindcă sunt foarte mulţi oameni care iubesc acestă echipă şi sunt convins că până la urmă vor salva clubul, dacă va fi cazul, dar sper să nu se ajungă acolo. La cum se vede acum situaţia, e dezastru. Părea un proiect frumos, cu jucători de calitate şi mă gândeam că Dinamo se va lupta pentru locurile fruntaşe”, a declarat Flavius Stoican.

Legat de partida cu FC Argeş, tehnicianul a declarat  că a fost un meci greu, iar în turul următor să întâlnescă o echipă importantă din România

„Nu contează cu cine vom pica. E adevărat că mi-aş dori o echipă cu nume în optimile de finală. Nu ştiu dacă va fi Dinamo. Trebuie să treacă mai întâi de Viitorul Constanţa. Sper să se califice şi apoi vom vedea la tragerea la sorţi care va fi adversarul nostru”, a spus Stoican, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele