Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Flick a dezvăluit cum va aborda finala Champions League. Ce antidot are pentru PSG

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19458871/1/flick.jpg

Hansi Flick, antrenorul lui Bayern Munchen a declarat că formaţia sa este foarte pregătită din punct de vedere tactic, pentru finala Champions League, care va fi mâine seară, de la ora 22:00, în direct pe Look Plus.

Cei de la Bayern vor juca tot în presingul caracteristic, care le-a adus atâtea rezultate notabile în acest sezon, pe lângă calificarea în ultimul act, bavarezii au câştigat Bundesliga şi Cupa Germaniei. Flick este de părere că tactica pe care o pregăteşte pentru mâine va duce la neutralizarea starurilor campioanei Franţei.

”Presingul sus este ceea ce ne caracterizează. Lăsăm puţine spaţii adversarului, dar evident spaţiul în spatele liniei noastre de fund este mai mare. Am revăzut meciurile cu Barcelona şi Lyon şi va fi important pentru noi să fim atenţi la pasele lor în adâncime şi să nu le lăsăm mingea. Sigur că ştim că Parisul are jucători foarte rapizi, dar în ultimele zece luni ne-am impus filosofia, să presăm sus a fost garanţia succesului nostru şi nu vom schimba mare lucru", a spus Flick, înainte de marele meci de mâine.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele