Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Flick e mândru. Discursul Discursul omului care a scris istorie pentru Bayern

Champions League Publicat pe 24 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19459794/1/hf.png


Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick, a declarat duminică seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este mândru de echipa sa şi că victoria din finala cu Bayern Munchen este meritată.
 
“Sunt mândru de echipă. Ce s-a întâmplat în ultimele zece luni a fost senzaţional. Ar trebui să sărbătorim aşa cum trebuie, merităm asta. Mulţumesc întregii echipe. Sunt atât de mulţi oameni care au ajutat.... Acest succes le aparţine tuturor. Cred că am meritat să câştigăm în special datorită reprizei a doua. Avem jucători hotărâţi să câştige şi asta este ce îţi trebuie ca antrenor”, a spus Flick.
 
Formaţia Bayern Munchen a învins, duminică, la Lisabona, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a şasea oară în istorie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri