Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Florin Andone nu rămâne la Galatasaray. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19370241/1/florin-andone.jpg

Florin Andone are zilele numărate în Turcia, oficialii lui Galatasaray au anunţat că nu intră în vederea clubului pentru sezonul următor.

Atacantul de 27 de ani se va întoarce la Brighton, care l-a cedat sub formă de împrumut la turci, în toamna anului trecut.

”Galatasaray se pregăteşte să se despartă de atacantul Florin Andone”, a anunţat site-ul Webaslan.com

Andone a disputat 8 partide în Super Lig şi a reuşit 2 goluri. De asemenea a jucat în 3 partide de Champions League pentru turci. Rămâne de văzut dacă Brighton îl va reţine în lot sau îl va împrumuta din nou.

 

  • Conform Transfermarkt, românul este cotat la 3,2 milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele