Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Florin Bratu a identificat atacantul care ar putea face furori la naţională. ”Are nevoie de ambiţie şi va fi super. Trebuie să se dezvolte în continuare”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20486448/1/florin-bratu-2021.jpg

Selecţionerul naţionalei U-21, Florin Bratu pariază pe Louis Munteanu (19 ani), atacant care în acest sezon a făcut pasul la echipa mare a Fiorentinei, după un sezon excelent în campionatul Primavera la formaţia ”viola”.

Bratu crede că atacantul format de Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul) ar putea fi un jucător de bază pentru naţională, dacă va fi ambiţios şi va lucra cu atenţie la procesul său de dezvoltare.

„Un jucător pe care vreau să îl câştigăm anul viitor este Louis Munteanu. A fost la mine acum, dar nu joacă la club. El este la Primavera. Apare în ultimele meci ca rezervă la prima echipă, dar încă nu joacă. Nici eu, nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu aveam execuţiile pe care le are el. I-am spus, trebuie să îşi dorească mai mult.

A fost şi accidentat, are nevoie de ambiţie şi va fi super. Trebuie să se dezvolte în continuare. Are toate calităţile, are tărie de sine, e stăpân pe execuţiile lui, nu are trac, nu are frică. Probabil lipsa jocurilor l-a afectat. Eu îmi doresc să revină la nivelul pe care îl avea la Viitorul”
, a spus Bratu, pentru Gazeta Sporturilor.

  • Fiorentina a plătit 2 milioane de euro dobrogenilor pentru atacant.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele