Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Florin Bratu a identificat atacantul care ar putea face furori la naţională. ”Are nevoie de ambiţie şi va fi super. Trebuie să se dezvolte în continuare”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20486448/1/florin-bratu-2021.jpg

Selecţionerul naţionalei U-21, Florin Bratu pariază pe Louis Munteanu (19 ani), atacant care în acest sezon a făcut pasul la echipa mare a Fiorentinei, după un sezon excelent în campionatul Primavera la formaţia ”viola”.

Bratu crede că atacantul format de Viitorul Constanţa (n.r. actuala Farul) ar putea fi un jucător de bază pentru naţională, dacă va fi ambiţios şi va lucra cu atenţie la procesul său de dezvoltare.

„Un jucător pe care vreau să îl câştigăm anul viitor este Louis Munteanu. A fost la mine acum, dar nu joacă la club. El este la Primavera. Apare în ultimele meci ca rezervă la prima echipă, dar încă nu joacă. Nici eu, nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu aveam execuţiile pe care le are el. I-am spus, trebuie să îşi dorească mai mult.

A fost şi accidentat, are nevoie de ambiţie şi va fi super. Trebuie să se dezvolte în continuare. Are toate calităţile, are tărie de sine, e stăpân pe execuţiile lui, nu are trac, nu are frică. Probabil lipsa jocurilor l-a afectat. Eu îmi doresc să revină la nivelul pe care îl avea la Viitorul”
, a spus Bratu, pentru Gazeta Sporturilor.

  • Fiorentina a plătit 2 milioane de euro dobrogenilor pentru atacant.
mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele