Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

Florin Gardoş a explicat tactica celor de la Academica Clinceni. ”Am mai jucat, nu foarte mult, am jucat şi când eram la FCSB”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19486811/1/gar.jpg

FC Botoşani a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1.

La flash-interviu, Florin Gardoş, prospăt transferatul fundaş al ilfovenilor a explicat cum a fost abordată partida. Cei de la Clinceni au profitat de oboseala moldovenilor, după meciul din Europa League. În ciuda acestui fapt s-a mizat pe o abordare defensivă.

"Aşa am şi gândit partida, ne doream să facem un joc defensiv bun şi să încercăm să profităm pe contraatac, mai ales că ei veneau după meci de EL şi am simţit că putem să fructificăm pe contraatac. Din păcate, n-am reuşit mai mult de un punct.  

Aşa a fost gândit meciul de noi, l-am jucat mai defensiv, cred că aşa la cald, am avut ocaziile mai mari, chiar dacă au avut posesie mai bună, nu-mi amintesc să fi avut ocazii foarte mari, îmi pare rău că n-am reuşit să marcăm un gol azi. Am mai jucat, nu foarte mult, am jucat şi când eram la FCSB, am jucat şi pentru naţionala de tineret chiar aici două meciuri, e diferit, e mai mult efort, în schimb îmi place că poţi să-ţi asumi mai multe riscuri decât pe postul de fundaş central. Am venit pentru că m-a dorit la echipă, am avut o conversaţie şi asta a contat pentru mine, să mă vrea antrenorul. Probabil se bazează că experienţa poate să aducă un plus echipei şi sper să ne reuşească, să facem o performanţă bună anul acesta", a declarat Florin Gardoş la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt