Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Florin Gardoş spune lucrurilor pe nume despre situaţia de la Clinceni şi perioada cu Ionuţ Chirilă: ”S-au intâmplat nişte lucruri… unele desprinse din seriale de Netflix”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20494874/1/gardosfb.jpg

Ionuţ Chirilă nu este criticat doar de oamenii din fotbal, de conducerea echipei Academica Clinceni, ci şi de jucătorii grupării ilfovene. Se pare că nici situaţia în vestiar, în privinţa raportului antenor-jucători nu era cea mai bună, dacă ne luăm după declaraţia lui Florin Gardoş.

Fundaşul a analizat într-o notă amuzantă dar şi dură cele întâmplate în perioada petrecută de Ionuţ Chirilă la Academica Clinceni. În plus, a afirmat că şocul produs la echipă a fost esenţial pentru victoria din partida cu Dinamo, scor 1-0.

Florin Gardoş are informaţii că la echipă vor veni şi investitorii în perioada imediat următoare:

Au fost câteva zile complicate dar s-a produs un şoc de care eu cred că aveam nevoie. Intrasem aşa intr-o stare şi din punct de vedere mental s-au adunat toate probleme şi nu văd cum am fi putut ieşi din situaţia respectivă. S-au intâmplat nişte lucruri săptămână aceasta… unele desprinse din seriale de Netflix.

Era momentul să vină banii de mult, nici nu imi vine să cred că vorbim de prima victorie abia acum. Am inţeles că o să vină un nou acţionar la club, omul pare destul de serios”.

Dinamo a înregistrat o nouă seară negativă în Casa Liga 1, iar salvarea de la retrogradare pare să fie din ce în ce mai puţin probabilă pentru formaţia alb-roşie.

”Câinii” au pierdut cu 1-0 pe terenul Academicii Clinceni, în etapa a 18-a, care a bifat graţie golului lui Patriche din minutul 33 primul succes din campionat.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultima poziţie din clasament, cu 9 puncte, iar Academica se menţine pe ultimul loc, cu şapte puncte câştigate. FC ”U” Craiova, echipa pe loc de baraj, are 15 puncte şi un meci mai puţin decât cele două formaţii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri