Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Florin Manea vrea să ajute Rapidul! "Este foarte greu. Să lăsăm orgoliile deoparte"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19578671/1/mean.jpg

Florin Manea a fost îndepărtat de la Rapid în această vară, dar se oferă să ajute clubul într-un moment dificil. După eşecul cu Petrolul, giuleştenii au ajuns pe locul 14 în Liga a 2-a. Impresarul vrea să contribuie la o strategie salvatoare pentru 'alb-vişinii', fără a cere ceva în schimb.

Florin Manea a fost director sportiv la Rapid timp de doi ani, din 2018, când echipa era în Liga a 3-a, până la începutul play-off-ului de promovare în Liga 1, din vară.

Rapid are trei înfrângeri consecutive în Liga a 2-a (0-5 cu FC U Craiova 1948, 0-3 cu CS Mioveni, 0-2 cu Petrolul) şi a ajuns în jumătatea a doua a clasamentului.

"Este foarte greu. Sper ca măcar acum să se fi înţeles că nu merge aşa … să lăsăm orgoliile deoparte şi să încercăm să facem ceva… eu nu ţin supărare, cu toate că m-am simţit trădat… ar trebui ca toţi care suntem rapidişti adevăraţi să încercăm să facem ceva. Până la urmă, tot ceea ce contează e Rapid… nu ce antipatii sau ce nemulţumiri avem faţă de cei ce conduc acum… eu cât nu sunt angajat în alt proiect mă ofer să ajut cu un plan, cu idei cu orice este nevoie, fără să fiu plătit sau în club… dacă voi semna în altă parte, îi rog pe alţii care o pot face să nu ezite… Rapid există şi e important să reziste", a scris Florin Manea pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele