Ultima oră
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea

Florin Niţă, anunţat titular pentru Sparta Praga în meciul cu Rapid Viena, din preliminariile Ligii Campionilor. Portarul e supranumit 'Tigrul din România'

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20303501/2/nita-sparta.jpg

Şase meciuri sunt programate în această seară în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, manşa tur, inclusiv partida Lincoln Red Imps – CFR Cluj. Portarul Florin Niţă este anunţat titular pentru Sparta Praga în confruntarea cu Rapid Viena.

Meciul Rapid Viena – Sparta Praga este programat de la ora 21:30. Echipa cehă este considerată favorită să se califice în runda următoare.

Sparta Praga, cea mai titrată echipă din Cehia (12 titluri), s-a clasat pe locul doi în ediţia 2020-2021, la 12 puncte de rivala Slavia Praga.

Sparta Praga n-a mai jucat în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2005-2006. Cea mai recentă participare europeană a fost în grupele Europa League, în sezonul 2020-2021.

Florin Niţă (34 de ani) este considerat un om de bază pentru Sparta Praga şi a fost supranumit de către oficialii clubului ‘Tigrul din România’.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20303501/1/nita-sparta-2.jpg

Dacă va trece de Rapid Viena, Sparta Praga va avea o misiune complicată în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, împotriva echipei franceze AS Monaco.

Sursa foto: Twitter Sparta Praha

mail-share icon Email
viewscnt