Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Florin Prunea a câştigat procesul cu Dinamo şi are de primit o sumă importantă. ”E vorba de salariul din octombrie până în iunie, plus cheltuieli de judecată”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20031376/1/prunea.jpg

Florin Prunea a câştigat procesul intentat lui Dinamo. Fostul oficial al trupei din ”Ştefan cel Mare” are de primit aproximativ 40.000 de euro, ce reprezintă salariile restante pentru lunile octombrie-iunie, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Deşi suma în sine nu este una foarte mare pentru un club din Casa Liga 1, ţinând cont de situaţia lui Dinamo ar putea fi o problemă. Prunea a declarat că a fost contactat şi de către cei din DDB, dar nu s-a concretizat nimic.

„Dinamo a făcut apel, dar degeaba. Nu ştiu nimic! Avocaţii se ocupă. Eu am fost sunat de către cineva din board-ul DDB şi am discutat. Dar apoi nu a mai dat nimeni niciun semn. M-a sunat un domn de acolo ca să cădem la o înţelegere. Nu e important cine m-a sunat. Este un om care iubeşte Dinamo şi care a ajutat clubul în multe momente grele. Chiar şi ca sponsor. Pe urmă nu m-a mai sunat nimeni. Nu mai ştiu nimic.

E vorba de salariul din octombrie până în iunie, plus cheltuieli de judecată, deci în jur de 40.000 de euro. Nu am cerut un leu în plus. Eu sunt crescut acolo de mic copil, ştiu ce înseamnă clubul ăsta şi m-a ajutat mult. Nu cred că se va pune problema ca Dinamo să nu ia licenţa din cauza lui Prunea! Repet, niciodată nu se va pune problema astfel!”, a declarat Florin Prunea, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele