Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

Florin Prunea a câştigat procesul cu Dinamo şi are de primit o sumă importantă. ”E vorba de salariul din octombrie până în iunie, plus cheltuieli de judecată”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20031376/1/prunea.jpg

Florin Prunea a câştigat procesul intentat lui Dinamo. Fostul oficial al trupei din ”Ştefan cel Mare” are de primit aproximativ 40.000 de euro, ce reprezintă salariile restante pentru lunile octombrie-iunie, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Deşi suma în sine nu este una foarte mare pentru un club din Casa Liga 1, ţinând cont de situaţia lui Dinamo ar putea fi o problemă. Prunea a declarat că a fost contactat şi de către cei din DDB, dar nu s-a concretizat nimic.

„Dinamo a făcut apel, dar degeaba. Nu ştiu nimic! Avocaţii se ocupă. Eu am fost sunat de către cineva din board-ul DDB şi am discutat. Dar apoi nu a mai dat nimeni niciun semn. M-a sunat un domn de acolo ca să cădem la o înţelegere. Nu e important cine m-a sunat. Este un om care iubeşte Dinamo şi care a ajutat clubul în multe momente grele. Chiar şi ca sponsor. Pe urmă nu m-a mai sunat nimeni. Nu mai ştiu nimic.

E vorba de salariul din octombrie până în iunie, plus cheltuieli de judecată, deci în jur de 40.000 de euro. Nu am cerut un leu în plus. Eu sunt crescut acolo de mic copil, ştiu ce înseamnă clubul ăsta şi m-a ajutat mult. Nu cred că se va pune problema ca Dinamo să nu ia licenţa din cauza lui Prunea! Repet, niciodată nu se va pune problema astfel!”, a declarat Florin Prunea, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele