Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Superliga Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20320842/1/vlcsnap-2019-06-12-16h59m51s38.png


Florin Prunea nu e de acord cu transferul lui Ivan Mamut (24 de ani) la FCSB, considerând că înaltul atacant croat (1.92 metri) nu are valoarea necesară pentru a juca la o echipă de top din Casa Liga 1.
 
Adus de olteni pentru a-l înlocui pe Koljic în perioada în care bosniacul era accidentat, Mamut a reuşit doar trei goluri în cele 26 de meciuri jucate la Craiova şi nu l-a convins pe fostul portar al Generaţiei de Aur:
 
"Mamut e o deziluzie la Craiova, nu are ce căuta la o echipă de top din România, deşi s-au plătit mulţi bani pe el", a declarat Prunea, pentru Telekom Sport.
 
La pachet cu Mamut a sosit sub comanda lui Dinu Todoran şi Andrei Burlacu, jucător asupra căruia Prunea atrage atenţia că are obiceiul de a se accidenta foarte des:
 
"Burlacu e un copil bun, dar îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă. A avut un început foarte bun de carieră, dar s-a pierdut cumva pe drum. Eu l-am avut pe Burlacu la Chiajna, e bun, dar e fragil, se accidentează repede. El, pus la punct cu o pregătire bună, poţi să mai storci ceva din el. Poate juca în stângă, al doilea vârf. Avea accidentări la gleznă, la genunchi, nu foarte grave, dar care îl ţineau departe o lună", a spus Prunea despre mijlocaşul ofensiv inclus de asemenea de Rotaru în tranzacţia prin care Ionuţ Vînă a semnat cu Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele