Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Florin Prunea lansează un nou atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu: „Falimentul unui preşedinte care nu are nimic în comun cu fotbalul”

Echipa nationala Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20560796/1/burleanu.jpg

Naţionala României traversează o perioadă de criză, aflându-se în imposibilitatea de a găsi un selecţioner de o perioadă bună de timp. Boloni a fost cel mai aproape de a semna, însă negocierile au intrat în impas. Avem foarte multe zvonuri şi nimic concret. 

Din visul oricărui antrenor, naţionala a ajuns să nu mai fie dorită de nimeni. Fostul internaţional Florin Prunea a comentat ceea ce se întâmplă acum şi a lansat atacuri neverosimile la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. 

„Asistăm la falimentul unui sistem şi al unui preşedinte de federaţie obsedat numai de imaginea lui. E inacceptabil şi incalificabil ca tu să nu ai selecţioner şi să pleci 6 zile la Riad la o plajă şi la o conferinţă şi tu nu ai selecţioner. Caz unic în istoria FRF şi tu pleci să-ţi îmbunătăţeşti relaţia ta cu FIFA şi UEFA.  

Au adus meseria asta de antrenor în România în derizoriu. Am cunoscut preşedinţi de Federaţie, Mircea Pascu, Angelescu, Mircea Sandu. Nu stăteau 20 de zile după un antrenor să semneze. Pe vremea aia oamenii aveau credibilitate, de abia aşteptau antrenorii să vină la echipa naţională. 

Tot ce se întâmplă arată falimentul unui preşedinte care nu are nimic în comun cu fotbalul. Aşa cum îl cunosc pe Boloni nu cred că va mai accepta, mai ales că am văzut şi atacurile din partea FRF la adresa lui”, a declarat Prunea la ProX. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri