Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Florin Prunea, propunere ironică pentru postul de selecţioner: "E slugarnic, cuminţel, ieftin şi foarte comod"

Echipa nationala Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20478987/1/florin-prunea.jpg


Florin Prunea, cel mai mare contestatar al lui Răzvan Burleanu, e ironic cu Mihai Stoichiţă şi îi propune şefului FRF să-l pună pe "Lippi" selecţioner în locul lui Mirel Rădoi.
 
Fostul portar al Generaţiei de Aur e conştient că aducerea lui Răzvan Lucescu e imposibilă din punct de vedere financiar, motiv pentru care îl sfătuieşte public pe Burleanu să meargă pe mâna lui Mihai Stoichiţă, căruia îi creionează un portret deloc avantajos:
 
"Sigur că Răzvan Lucescu ar putea reprezenta o soluţie pentru Naţionala României, dar eu nu cred că va accepta Răzvan să preia funcţia de antrenor în condiţiile în care el a început o treabă în Grecia, un proiect al lui.
 
Plus că federaţia nu cred că-şi poate permite din punct de vedere financiar. Părerea mea e că cel mai nimerit antrenor care poate fi numit de Burleanu este unul singur: Mihai Stoichiţă. Are patru calităţi pe care nu le poţi întâlni la un alt antrenor, este slugarnic, cuminţel, ieftin şi foarte comod", a spus Prunea, pentru Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri