Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Florin Prunea pune punctul pe "i". Jucătorul criticat: "Nu poate, săracul"

Liga I Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20393978/1/prunea.jpg


Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Dinamo e pusă de Florin Prunea pe seama transferurilor făute în această vară. Fostul goalkeeper al naţionalei a ajuns la o concluzie tristă, aceea că echipa din Ştefan cel Mare trebuie să-şi propună întâi evitarea retrogradării, apoi să nu se desfiinţeze.
 
Dintre noii fotbalişti ai lui Dinamo, Prunea s-a oprit asupra lui Mirko Ivanovski şi Răzvan Popa, pe care-i consideră incapabili să se ridice la un nivel care să le permită să ajute într-adevăr echipa:
 
"Ce jucători a adus FCSB şi ce a adus Dinamo? Vorbim despre calitate. Ai văzut ce execuţie are Keşeru? Nu ştiu cine a făcut ultimele transferuri de la Dinamo, dar nu cred că oamenii din conducere. Iuliu Mureşan şi Mihai Matei, directorul sportiv, sunt în fotbal de mulţi ani.
 
Să mă ierte Dumnezeu, dar mă uitam la Ivanovski, nu poate, săracul. Ce să pui pe linia de fund? A venit Popa, păi e de la o echipă retrogradată, care a primit 70 de goluri", a declarat Prunea, pentru ProSport.
 
Un critic constant al lui Negoiţă şi al ultimilor conducători al lui Dinamo, Prunea a tras şi concluzia tristă despre fosta sa echipă: ”Să vedem realitatea, Dinamo trebuie să nu retrogradeze, apoi să nu se desfiinţeze”, a punctat fostul jucător şi preşedinte din Şoseaua Ştefan cel Mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele