Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

Florin Talpan râde de FCSB după ce a câştigat procesul pentru ”Marca Stelei”: ”Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea!”

Fotbal Romania Publicat pe 7 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21516374/1/gigi-si-talpanel.jpg

Sentinţa într-un nou proces dintre CSA Steaua şi FCSB a fost prununţată miercuri, după ce pe 21 februarie a fost amânată. 

Procesul pentru Marca Steaua a fost câştigat de echipa din Ghencea, care evoluează în Liga 2. Echipa lui Gigi Becali are un termen de 30 de zile pentru a iniţia apelul, dacă va dori acest lucru. 

După decizia instanţei, Florin Tălpan a oferit o reacţie în stilul caracteristic pe contul personal de Facebook. El speră ca eforturile sale să fie recompensate de ministrul Apărării Naţionale.

”O nouă victorie a mea în instanţă ! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

Am muncit ca de obicei foarte mult şi am satisfacţia că instanţa mi-a dat dreptate! În loc sa fiu recompensat pentru toate reuşitele mele, mi s-a luat din salariu şi, cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mândru de munca mea şi de eforturile pe care le-am făcut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile, iar conducerea Ministerului Apărării Naţionale să nu mă aprecieze şi să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepţie, spor pe care îl merit, deoarece am câştigat dosare foarte grele şi am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua Bucureşti, numele Steaua Bucureşti si palmaresul echipei de fotbal!

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!”, a scris Florin Talpan, pe Facebook.

CSA Steaua, desfiinţată de FCSB chiar în Ghencea! Cât a fost scorul

Este foarte bine cunoscut războiul pe care Clubul Sportiv al Armatei îl poartă cu echipa patronată de Gigi Becali, FCSB.

CSA Steaua, înfrângere ruşinoasă în faţa FCSB-ului

Orgoliile dintre cele două formaţii sunt extrem de mari, indiferent că vorbim despre echipele de seniori sau cele de juniori ale celor două cluburi. În play-off-ul Ligii de Tineret, puştii lui FCSB s-au distrat cu echipa militarilor, scor 5-1, chiar în Ghencea.

Ca de fiecare dată, gazdele au prezentat cele două echipe ca fiind Steaua - SC FCSB SA.

Pentru echipa finanţată de Gigi Becali au marcat Ianis Vencu, Dragoş Bulimar, Mihai Toma, David Popa, Luca Baban, în timp ce pentru CSA Steaua a reuşit să puncteze Claudiu Ioniţă.

Cele două formaţii s-au confruntat într-un duel ce face parte din etapa a 6-a a play-off-ului din Seria de Est, condusă de Farul Constanţa, cu 42 de puncte. FCSB ocupă poziţia secundă, cu 40 de puncte, iar Steaua încheie podiumul, 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele