Ultima oră
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League

Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 5 milioane de euro! Anunţul lui Ioan Becali

FCSB Publicat pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20258094/1/tanase.jpg

Al Ain nu şi-a luat gândul de la transferul lui Florin Tănase de la FCSB, dar cu toate acestea nu cade la un acord cu patronul bucureştenilor, Gigi Becali. În cea mai nouă reacţie cu privire la subiect, omul cu banii de la vicecampioana României a afirmat cât cere pentru decarul şi căpitanul FCSB-ului.

UPDATE: Gigi Becali s-a răzgândit din nou, iar acum îl vinde pe Tănase pentru 5 milioane de euro! De această dată, patronul FCSB-ului e decis, pentru că i-a dat o hârtie căpitanului vicecampioanei, după cum a declarat Ioan Becali.

Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de cinci milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub cinci milioane.

Căutăm să vedem, mai e timp până pe 31 august sau pe 4 – 5 septembrie, când se vor prelungi. Fotbalistul joacă, ar fi trebuit să marcheze un gol ieri (n.red. – în meciul cu Universitatea Craiova), dar s-a jucat cu un penalty. În mare, fotbalistul a jucat bine, e în formă.

Ştim cine e, e puţin ciudat…că cinci milioane…e greu să ajungă vreo echipă la această sumă ţinând cont că a marcat 24 goluri. Nu mi s-a întâmplat ca un golgheter al României să nu fie transferat” a spus Ioan Becali, la Telekom Sport.


Florin Tănase poate pleca doar pentru 4.5 milioane de euro, este preţul final pe care Becali l-a stabilit. Dacă nu se va găsi vreo echipă care să acorde aceşti bani, Florin Tănae va continua, cel puţin până în iarnă, la FCSB.

Nu accept niciun euro mai puţin nici la Moruţan, nici la Tănase. Lucrurile sunt clare. Dacă arabii îmi dau 4.500.000 de euro, atunci batem palma imediat”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Tot mai multe cluburi sunt pe urmele lui Tănase, iar cea mai insistentă era, săptămânile trecute, Anderlecht. Presa din Belgia anunţa mai multe detalii din interiorul clubului, cum ar fi şi suma pentru care căpitanul FCSB-ului putea face trecerea la fosta echipă a lui Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu. Era vorba de 5 milioane de euro, dar Becali nu accepta şi aştepta mai mult.

De Tănase se interesează / s-a interesat şi Al Hilal, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, dar şi Başaksehir, fosta campioană a Turciei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele