Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Florin Tănase, replică dură după ce s-a spus că a fost considerat "trădător" de colegi: "E o ofensă extraordinară!"

Liga I Publicat pe 26 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19316307/1/vlcsnap-2019-07-23-17h15m25s19.png

Florin Tănase a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care explicat că decizia de a accepta reducerea temporară a salariilor a fost acceptată de el şi colegii săi pentru că au înţeles situaţia dificilă cu care se confruntă FCSB şi tot fotbalul românesc.

Totuşi, Tănase a ţinut să taxeze anumite informaţii ajunse în spaţiul public conform cărora mai mulţi colegi l-au etichetat drept "trădător" după ce a susţinut poziţia conducerii în problema reducerii salariilor.

Jucătorii FCSB vor avea salariile reduse cu 50% până în luna octombrie.

 "Eu şi colegii mei am înţeles situaţia dificilă în care ne aflăm cu toţii şi am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plăteşte şi pentru care ne dorim cu toţii să facem performanţe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuţiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistenţele mele, a acceptat că această perioada să se diminueze până în luna septembrie 2020.

De aici şi până a scrie, însă, că am fost numit trădător de către coechipieri, este cale lungă. În plus, este o ofensă extraordinară adusă mie de către un ziar care ar trebui să fie respectabil!

Este păcât să văd cum anumiţi jurnalişti, care probabil acţionează la comanda unor persoane cu diferite interese, îşi permit să publice asemenea articole mincinoase, care aduc atingere demnităţii mele.

Mai mult, consider că atât eu, cât şi colegii mei, pentru faptul că suntem dispuşi să renunţăm la sume considerabile din contractele noastre, ar trebui să fim trataţi cu respect şi consideraţie!
", a fost mesajul transmis de Florin Tănase, prin intermediul paginii sale de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele