Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Florin Tănase se însoară! Căpitanul FCSB şi-a cerut iubita în căsătorie, în Zanzibar

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 13 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20244334/1/tanase.jpg

An perfect pentru căpitanul FCSB, Florin Tănase! După ce a devenit golgheterul Ligii 1 în sezonul 2020-2021, cu 24 de goluri, Tănase (26 de ani) se va însura cu Medeea Turcescu, după ce aceasta a acceptat cererea în căsătorie, în timpul vacanţei din Zanzibar.

Lotul FCSB s-a reunit şi a efectuat vizita medicală şi primele antrenamente, dar Florin Tănase a beneficiat de o vacanţă suplimentară, întrucât a fost la echipa naţională.

Florin Tănase şi iubita lui sunt în Zanzibar, alături de fostul coleg al lui Tănase la FCSB, Adi Popa, şi de logodnica acestuia, Mădălina.

Medeea Turcescu a spus ”Da!” şi a postat mai multe fotografii cu inelul de logodnă primit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medeea Turcescu (@medeeam)

Florin Tănase a declarat că vizează un transfer în străinătate, în cel mai bun moment al carierei. 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt, fiind al doilea cel mai bine cotat jucător din Liga 1 la ora actuală, după Alex Cicâldău (Universitatea Craiova).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele