Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20112544/1/tan.jpg

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că Florin Tănase este următorul ”tun financiar” pe care îl poate da Gigi Becali, după ce în iarnă l-a cedat pe Dennis Man la Parma.

Dacă fotbalistul va confirma în play-off, atunci se va putea vorbi cu siguranţă de un transfer important. Becali a declarat că dacă ajunge la la măcar 25 de de goluri în această stagiune se va obţine o sumă mare.

Sper ca Tănase s-o ajute pe FCSB să câştige campionatul, să joace în cupele europene. Acolo ar fi o realizare extraordinară pentru Tănase. FCSB decide suma de transfer, nu eu, eu decid doar contractul jucătorului.

E momentul lui Florin Tănase. În astea 10 meciuri de play-off, poate da şapte-opt goluri, să nu ne mire dacă Tănase va ajunge la 27-28 de goluri sezonul ăsta, performanţă irealizabilă în următorii ani. 

Poate fi un transfer important cu Tănase, foarte costisitor pentru cei care-l cumpără. Dacă Tănase marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”, a declarat Giovanni Becali, la Realitatea Sportivă.

Aproape de o performanţă nemaiîntâlnită de opt sezoane

Florin Tănase este foarte aproape să realizeze, în acest sezon, ceva ce nu s-a mai petrecut în Liga 1 de 8 ani. Căpitanul şi decarul FCSB-ului a marcat în meciul cu Sepsi al 19-lea gol din stagiunea curentă.

Pe lângă faptul că se află în fruntea clasamentului celor mai buni marcatori din primul eşalon detaşat, urmat de fostul său coleg Dennis Man, Hamidou Keyta (FC Botoşani) şi Cephas Malele (FC Argeş), toţi cu câte 14 goluri, Tănase este la un gol de a deveni primul golgheter cu măcăr 20 de goluri marcate din sezonul 2012-2013. Atunci, Raul Rusescu, tot un fotbalist de la FCSB, termina campionatul cu 21 de goluri, roş-albaştrii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf câştigând campionatul.

Ţinând cont de forma arătată şi de faptul că mai sunt de jucat 10 meciuri din play-off, doar ghinionul unei accidentări ar mai putea să îl oprească pe Florin Tănase să îl depăşească ca număr de reuşite până şi pe Raul Rusescu.

Golgheterii Ligii 1 în precedentele 8 stagiuni:

  • 2012-2013: Raul Rusescu (FCSB) – 21 de goluri
  • 2013-2014:  Liviu Antal (FC Vaslui) – 14 goluri
  • 2014–2015: Grégory Tadé (CFR Cluj) – 18 goluri
  • 2015-2016: Ioan Hora (Pandurii Târgu Jiu) – 19 goluri
  • 2016-2017:  Azdren Llullaku (Gaz Metan Mediaş) -16 goluri
  • 2017-2018: George Ţucudean (Viitorul Constanţa/CFR Cluj), Harlem Gnohéré (Dinamo/FCSB) – ambii cu 15 goluri
  • 2018-2019: George Ţucudean (CFR Cluj) – 18 goluri
  • 2019-2020: Gabriel Iancu (Viitorul Constanţa) – 18 goluri
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele