Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Am fost foarte dezamăgit de accidentarea mea, pentru că perioada de recuperare era de 7 zile şi asta m-a făcut să ratez cel mai important meci”. Chiricheş, foarte supărat că a ratat ultima acţiune a naţionalei

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19518872/1/chi.jpg

ormaţia Sassuolo, cu Vlad Chiricheş integralist, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-3, echipa Bologna, într-un meci din etapa a patra a campionatului Italiei, în care gazdele au condus cu 1-0 şi cu 3-1.

A fost primul meci al fundaşului, după accidentarea care l-a făcut să rateze meciurile naţionalei, contra Islandei, Austriei şi Norvegiei. Acesta a vorbit în cadrul unui interviu despre acest lucru şi nu şi-a putut ascunde dezamăgirea că nu a fost sub comanda lui Mirel Rădoi.

"Am fost foarte dezamăgit de accidentarea mea, pentru că perioada de recuperare era de 7 zile şi asta m-a făcut să ratez cel mai important meci al echipei naţionale. E crunt să vezi un astfel de meci la televizor, ştiind că nu poţi să ajuţi cu nimic echipa.

E dureros să ratezi o calificare la un turneu final, eu îmi puneam mari speranţe în barajul ăsta şi speram să mergem iar la Euro. Băieţii au fost foarte afectaţi de înfrângerea din Islanda şi asa s-a ajuns şi la rezultatele din celelalte jocuri.

Eu sper să nu plece (n.r - Mirel Rădoi). Mie, în prima acţiune, mi-a dovedit că este un tip pozitiv, cu mult entuziasm şi echipa naţională are nevoie de asta. Trebuie să avem mai multă încredere în calităţile noastre şi să fim mai puternici mental pentru a gestiona momentele dificile", a spus Vlad Chiricheş, pentru ultimafaza.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri