Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

Focar de COVID-19 la Venezia! Meciul cu Inter, în pericol să nu se dispute

Serie A Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20563183/1/veneziafcit.png

Clubul Venezia a anunţat, joi, că zece dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, astfel că numărul infectaţilor a ajuns la 14.

Jucătorii testaţi pozitiv au fost plasaţi în izolare şi vor respecta în continuare procedurile prevăzute de protocolul sanitar.

Conform protocolului din Serie A, unei echipe i se amână meciul dacă mai mult de 35 la sută din lot este găsit infectat cu coronavirus.

Presa italiană scrie că există riscul amânării meciului Inter Milano – Venezia, programat sâmbătă, în etapa a 23-a a campionatului Italiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele